contributii salarii 2008 ?

dobres

contributii salarii 2008 ?

#1 Mesaj de dobres »

Trebuie sa calculez stat pentru ianuarie 2008, cind va apare noua versiune cu contributiile valabile de la 01.01.2008 ?

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

la sfarsitul lunii cand e si normal sa faci statul de plata
daca il faci pe 22 si de pe 23 nu mai vine salariatul la munca?

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

si eu am avut un caz .. un angajat a plecat in 10.01 si voiau sa le dau lichidarea si banii la zi.. le-am zis sorry ca nu e posibil decat cu calculele ca la lun 12 2007.
Au fost multumiti si asa, iau dat banii si a plecat omul definitiv in Spania. ca nu putea astepta pana in februarie.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

ilicio895

#4 Mesaj de ilicio895 »

se pot actualiza procentele la retineri angajat si contributie angajator din program, la ADMINISTRARE / configurare salarii / PROCENTE SUME
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?

ilicio895

#5 Mesaj de ilicio895 »

singura problema ar fi ca nu se calculeaza somajul angajatului la total salariu (brut).
speram ca pana pe 30 ianuarie sa se rezolve.
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?

petcuc152

versiunea 3.0.315

#6 Mesaj de petcuc152 »

Am si eu o intrebare. Versiunea 3.0.315 permite intocmirea statelor de salarii incepand cu ianuarie 2008 in conformitate cu modificarile legislatiei actuale sau mai sunt de implementat si alti parametrii. As aprecia un raspuns cat mai grabnic intrucat se apropie ziua lichidarii.

Multumesc!
PETCU C

paturcai

#7 Mesaj de paturcai »

Exact asa cum spuneam si pe un alt topic: Oamenii trebuie sa primeasca la fel salariul ca pana acum. ORICUM chiar daca procentele nu sunt bune ELE SUNT IN CURS DE MODIFICARE IN JOS adica scad. Luna asta iau la fel ca in Decembrie iar luna urmatoare vor lua un pic mai mult. Statul de plata va fi gata pana la raportarea lunii Ianuarie 2008 la Casa de Somaj, de Sanatate, de Pensii, Administratiilor Financiare, ITM. Intr-un cuvant la TOATE CASELE. :-)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

petcuc152

#8 Mesaj de petcuc152 »

paturcai scrie:Exact asa cum spuneam si pe un alt topic: Oamenii trebuie sa primeasca la fel salariul ca pana acum. ORICUM chiar daca procentele nu sunt bune ELE SUNT IN CURS DE MODIFICARE IN JOS adica scad. Luna asta iau la fel ca in Decembrie iar luna urmatoare vor lua un pic mai mult. Statul de plata va fi gata pana la raportarea lunii Ianuarie 2008 la Casa de Somaj, de Sanatate, de Pensii, Administratiilor Financiare, ITM. Intr-un cuvant la TOATE CASELE. :-)
Este si raspunsul oficial al reprezentantilor SAGA Soft?

Multumesc,
PETCU C

paturcai

#9 Mesaj de paturcai »

Nu! Nu este raspunsul oficial al SAGA Soft, este o solutie ca sa puteti sa mergeti mai departe cu salariile. Nu putem pune presiune pe SAGA atata vreme cat a aparut cat a aparut: somaj si sanatate. Ce sa faca SAGA Soft?! sa-si ia angajament sau sa dea comunicate de presa?
Sigur ca nu au timp.
EI CITESC TOATE MATERIALELE.
Noi ne dam cu parerea si cautam - daca ne grabim - solutii de compromis. Asa cum este si in cazul de fata.
Daca o luam in "litera legii", raspunsul este simplu: Asteaptati la fel cum asteapta toti.
Daca o luam in "spiritul legii" recurgeti la cele scrise mai sus.
Daca nu ne ghidam dupa legi recurgeti la "liberul arbitru".
Daca doriti un raspuns oficial de la SAGA un email direct la SAGA va rezolva problema.
Nu mai trec pe aici.
Imi sunteti straini, nu va cunosc.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns