Cum procedez in cazul in care contabilitatea stocurilor (facturi clienti+facturi furnizori) este tinuta pe un pc iar celelalte inregistrati se fac pe alt pc (ambele au licenta pentru saga c). Eu vreu sa transfer datele de pe un pc pe altul, astfel incat datele sa se uneasca. Este posibil?
raduc329 scrie:import/export in excel?...pentru ca alta varianta nu vad....????
ai fost macar curios sa faci ce a spus tomac?
cu siguranta nu, ca altfel erai deja clarificat. mergi si vezi ce a vrut sa spuna tomac cu 2 postari mai inainte.... sa vezi minunea..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Crede-ma ca am incercat ininte de a intreba a doua oara.
In meniul diverse la export am doar 3 butoane: Adauga, Salveaza, Exporta in Excel....Trebuia sa mai am si altceva?
Offf! Da pe "Adaug" aţi apăsat? Aţi citit informaţiile din help legate de import/export? Eu zic că nu!
Citiţi în help şi mai căutaţi şi pe forum vă rog.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Eu am contabilitatea pana in 2006 in calculatorul meu si din 2006-2007 in calculatorul clientului. Acum clientul doreste sa mut datele iar la mine si daca fac importul de date de la el,as dori sa se stearga ce am avut eu mai vechi deoarece evident ca se afla in calculatorul clientului.
Poate ar fi bine sa sterg de la mine toate datele mai putin pozitia firmei din configurare societati? Mentionez ca ambele calculatoare au abonament la saga.
prin restaurare se pierd vechile date si se instaleaza in firma indicata pentru restaurare datele de pe arhiva pe care o veti restaura, este exact ceea ce doriti d-voastra!
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?