intrari valuta-tva

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
petricac776

intrari valuta-tva

#1 Mesaj de petricac776 »

La receptia marfurilor din import am o problema la factura asociata de transport,in sensul ca ,aceasta nu apare in jurnalul de cumparari si nici in decontul de TVA. Stie cineva de ce?totdeauna trebuie modificat decontul 300,declaratia 394 etc...

iarovoim

#2 Mesaj de iarovoim »

Pentru importuri nu declari in D394.

paturcai

#3 Mesaj de paturcai »

Sa zabovim o clipa.
Buna seara.
Eu seara scriu ca ziua treburile cu incalzirea globala nu-mi dau pace....dar ma rog chiar ma indepartez de la subiect.
Dupa introducerea numarului, datei, denumirii furnizorului si a introducerii cursului de schimb dupa salvare treci in partea de jos a ecranului. INAINTE SA ADAUGI vreo informatie ca si produs/serviciu, apesdi pe butonul facturi asociate. Acolo vei introduce cum ti se cere: numele furnizorului de transport, suma in lei fara TVA si TVA-ul pe care-l treci de mana.
Dupa care treci la partea de jos a ecranului (interiorul facturii) si treci pe acolo ceea ce ai de trecut.
La mine apare un pic mai incet transportul repartizat si am invatat o smecherie:
SALVEZ, MODIFIC SI APOI IAR SALVEZ (repeti operatia dupa ce introduci primul rand cu marfuri). Pe bune chiar nu e o gluma. Chiar mi s-a-ntamplat.
Incearca. Si eu am patit-o!
Am vrut sa ma arunc in bent. Secase. Tampitul. Ce mai! a pierdut!

Nu am mai scris pe tema asta pentru ca am rezolvat-o. Vei vedea ca dupa ce faci chestia asta exact asa cum ti-am spus transportul se va repartiza. O sa-l intreb si eu pe TomaC ce se intampla. Pana atunci incearca.
Am sa mai trec pe aici negresit pentru ca te-am cunoscut.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns