listare facturi

pepteav420

listare facturi

#1 Mesaj de pepteav420 »

Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la facturi. Cum pot sa fac sa imi incapa toate informatiile suplimentare atunci cand listez factura? Ca nu incap decat 2 randuri cu tot cu explicatii si am mai mult de scris.
Multumesc.

herganiec

#2 Mesaj de herganiec »

nu prea aveti ce face... dar ce doriti sa scrieti acolo asa de mult ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

pepteav420

#3 Mesaj de pepteav420 »

Pai denumirea serviciilor, ctr, valoare euro, curs....

pepteav420

#4 Mesaj de pepteav420 »

plus ca as vrea sa nu imi mai ramana atata loc liber in josul facturii si sa se ingramadeasca sus scrisul. este vreo chestie ca sa apara axplicatia la mijlocul facturii?

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

pepteav420 scrie:Pai denumirea serviciilor, ctr, valoare euro, curs....
Eu folosesc SI PARTEA DE JOS, DE INFORMATII SUPLIMENTARE, dupa ce dati tiparire, apar ultimele 3 linii de jos :
informatii suplimentare 1: CURS EURO: 3.5400
informatii suplimentare 2: Factura la contractul nr......... din ..........
informatii suplimentare 3: bla bla bla....

Le bifati si le configurati sa apara pe factura, plus ca e campul de informatii suplimentare.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

pecheanuc449

listare facturi

#6 Mesaj de pecheanuc449 »

Va rog o sugestie !
La listare facturi in caseta-EMIS DE- (referitoare la actul de identitate al clientului) sunt preluate doar 8 caractere respectiv in loc de POL.GALATI se afiseaza si tipareste POL.GALA
Am incercat la configurare formular (pastrind acelasi rind) sa schimb coloana apropiindu-ma de la col.46 la coloana 40 (aproape de coloana aferenta nr. actului de identitate). Toate manevrele nu au avut niciun efect in ambele variante de listare (cu sau fara formular)
Multumesc anticipat !

pepteav420

#7 Mesaj de pepteav420 »

Cum fac sa schimb fontul de pe factura ca am schimbat in arial black cu 14, dar imi tipareste la fel ...

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

pt. pecheanu449
schimbarea numarului pt coloane este valabil DOAR la tiparirea CU formular pretiparit de factura.
Pt tiparirea FĂRĂ formular (adică factura se tipăreşte toată de calculator) nu funcţionează partea cu aranjatul coloanelor 2 la dreapta - 2 la stânga.
La parte cu EMIS Ş scrieti doar GALATI nu e nevoie sa scrieti si POL.GALATI, oricum doar poliţia emite C.I.

referitor la fonturi sau marimea lor pe tiparirea FĂRĂ formular (adică factura se tipăreşte toată de calculator) nu e valabil, doar pe formular pretipărit e funcţională.

pecheanuc449

#9 Mesaj de pecheanuc449 »

Multumesc herganiec!

furtunaa

#10 Mesaj de furtunaa »

Am trecut ceva (nr. contract) in antetul clientului pe randul informatii suplimentare. Le-am sters si am si debifat optiunea de afisare insa cand listez apar din nou... practic nu mai pot sterge acea informatie.
Ce trebuie sa fac?

csedoa

#11 Mesaj de csedoa »

Incearca si in meniul Fisiere->Clienti la clientul respectiv aproape de capat dreapta mai ai o rubrica Inf. Suplimentare dupa delegat etc ...sterge si de acolo
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

Scrie răspuns