diferenta intre raportul de gestiune si sold 371 balanta
- fagarasa176
Re: diferenta intre raportul de gestiune si sold 371 balanta
Nu este nevoie sa postati in mai multe sectiuni....
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Buna ziua am si eu o problema cu 371 si raportul de gestiune.
In sensul ca raportul de gestiune imi da un sold corect la sfarsitul lunii(intrari si iesiri ok) dar totusi soldul din luna viitoare e diferit, dupa descarcare. Totalul descarcarii automate facut automat de Saga este mai mare decat iesirile totale, diferenta este intre tva marfurilor descarcate si tva neexigibil descarcat automat de saga Aveti idee unde am gresit?
In sensul ca raportul de gestiune imi da un sold corect la sfarsitul lunii(intrari si iesiri ok) dar totusi soldul din luna viitoare e diferit, dupa descarcare. Totalul descarcarii automate facut automat de Saga este mai mare decat iesirile totale, diferenta este intre tva marfurilor descarcate si tva neexigibil descarcat automat de saga Aveti idee unde am gresit?
In prima faza verifica iesirile, adica i-a raportul de gestiune (iesirile) si compara cu veniturile de pe analiticul contului 707 (la care adaugi TVA-ul, pentru a putea fi verificat cu iesirile din raport de gestiune).
Ai creat gestiuni separat pentru fiecare cota de TVA?
Ai creat gestiuni separat pentru fiecare cota de TVA?
Asta era cu definirea gestiunilor, iti multumesc
Trebuie sa creez gestiuni distincte doar pentru marfuri, sau trebuie si pe partea de consumabile?
Trebuie sa creez gestiuni distincte doar pentru marfuri, sau trebuie si pe partea de consumabile?
Daca lucrezi global-valoric pentru gestiunea de marfa, atunci pentru marfa precis.
Daca acele consumabil nu le ti pe stoc atunci linistit le poti inregistra pe 604/6028, dar acum depinde cum doresti sa tii evidenta.
Daca acele consumabil nu le ti pe stoc atunci linistit le poti inregistra pe 604/6028, dar acum depinde cum doresti sa tii evidenta.