help descarcare actualizare

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
istratea101

help descarcare actualizare

#1 Mesaj de istratea101 »

Buna !
sunt la prima actualizare si nu stiu ce imi scapa sau unde am gresit; pe ecranul calculatorului , dupa ce am platit abonament /2008 si am descarcat versiunea 316 au aparut 2 icoane cu SAGA.
Acum, cand am descarcat actualizarea de la programul SAGA 318, pe ecran a mai aparut o a 3-a icoana cu SAGA 318.
Unde gresesc ? Trebuie de facut si altceva?
Rog pe cei care au bunatatea de a ma ajuta sa nu ma ia prea tare , nu sunt un bun informatician si deaceea am nevoie de explicatii mai ...explicate pe intelesul tuturor.
Multumesc !

Si mai am o rugaminte; unde pot gasi pe SAGA,scrisorile pentru confirmare sold terti la 31 dec 2007?

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Daca vei pozitiona mouse-ul deasupra fiecarui icon vei vedea calea unde este instalat programul SAGA.
Pentru simplitate (pentru ca nu te pricepi prea bine) sterge toate cele 3 iconuri cu SAGA si mai instaleaza din nou ultima actualizare. O sa ramai cu un singur icon.
De fiecare data cand se instaleaza o actualizare se creeaza un icon. Fa bine si-l sterge pe cel creat ultima data si vei ramane mereu cu un icon.
Este un lucru bun sa iti apara iconul pe ecran pentru ca e destul de dificil sa te duci in directorul parinte (acolo unde se inregistreaza SAGA) si sa lansezi actualizarea.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

rimpuc818

#3 Mesaj de rimpuc818 »

nu inteleg la ce te referi cand spui ca apar 3 icoane, unde? precizeaza calea fisierelor salvate.
Cat despre confirmarea soldurilor ai in dreapta, la situatii clienti, intra pe fiecare client cu sold in parte.

istratea101

#4 Mesaj de istratea101 »

Multumesc am gasit extrasele de cont la clienti.
Cat despre a sterge cele 3 icone SAGA nu indraznesc; ce se intampla cu toata baza de date de anul trecut+ ian ,feb 2008?
Am de trei ori programul SAGA pe ecranul calculatorului si toate sunt identice; contin informtia din 2007+2008.

amplasarea lor este C:\SAGA C.3.0.18

Poate ma ajuta cineva de la SAGASOFT.Am tot sunat la telefoanele de pe site, dar sunt tot timpul ocupate.

paturcai

#5 Mesaj de paturcai »

Iconurile reprezinta doar o "scurtatura" catre program, este calea catre casa sa zicem. Daca demolam calea/aleea ramanem si fara casa?

:shock:
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns