ore suplimentare
ore suplimentare
Am o firma de constructii iar salariatii in loc de 8 ore/zi lucreaza 10 si lucreaza si sambata si duminica 5 ore. Cum trec eu orele astea suplimentare pe statul de plata pt a fi ok. Am gasit la detalii ore suplimentare. Imi calculez toate orele care sunt peste 8 ore si le trec la suplimentare si la procent trec 75% sau 175%? ce fac cu cele de sambata si duminica? multumesc din tot sufletul pentru ajutorul acordat.
Re: ore suplimentare
175% orele suplimentare. Pt sâmbătă și duminică trebuie să acordați un spor de weekend măcar 1%. Aveți grijă câte ore suplimentare fac pe săptămână/luna.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Pentru FarcaM
Sa nu uiti nici repausul saptamanal de 48 de ore consecutive.
Sa nu uiti nici repausul saptamanal de 48 de ore consecutive.
Am si eu o intrebare:
-angajatul a lucrat 86 ore incepand cu 19.10.2016 pana pe 31.10.2016 (in 19.10. a inceput munca) fata de 72 ore cat ar fi normal pentru 8 ore pe zi.
Cum trec in stat:-86 ore lucrate sau 72 ore lucrate -si suma pentru 86 ore .
Multumesc!
-angajatul a lucrat 86 ore incepand cu 19.10.2016 pana pe 31.10.2016 (in 19.10. a inceput munca) fata de 72 ore cat ar fi normal pentru 8 ore pe zi.
Cum trec in stat:-86 ore lucrate sau 72 ore lucrate -si suma pentru 86 ore .
Multumesc!
Pai de ce a lucrat 86 de ore in loc de 72? A facut ore suplimentare? A lucrat sambata/duminica?
A lucrat sambata si duminica.
Am introdus la detalii-orele suplimentare si in stat am:
-ore lucrate=72 ore
-ore suplimentare-14 ore
Acum, in declaratia 112 imi apare ca a lucrat 72 ore su cu suma corecta de (cea pentru 86 ore).
E ok asa?
Nu am avut pana acum deloc ore suplimentare si de aceea nu stiu cum trebuie sa apara.
Multumesc mult!
-ore lucrate=72 ore
-ore suplimentare-14 ore
Acum, in declaratia 112 imi apare ca a lucrat 72 ore su cu suma corecta de (cea pentru 86 ore).
E ok asa?
Nu am avut pana acum deloc ore suplimentare si de aceea nu stiu cum trebuie sa apara.
Multumesc mult!
e bine.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)