buna ziua ;
va rog frumos ma puteti ajuta cu o nelamurire : cum apar sau cum trebuie sa apara in formular decl 394 , bonurile fiscale (proprii/emise pe casa de marcat in urma incasarii de la pers fizice ) si inregistrate in iesiri cu cod "B" ? Eu am generat formularul 394 si am obs ca sunt prinse absolut toate bonurile , individual , dar ca tip " autofacturare ". Nu stiu daca este corect asa . Ma poate ajuta cineva cu un raspuns ?Va multumesc .
BONURI FISCALE EMISE IN DECL 394
-
Re: BONURI FISCALE EMISE IN DECL 394
Stergeti codul fiscal al firmei dumneavoastra de la datele clientului fictiv pe care inregistrati vanzarile.
-
multumesc frumos ptr raspunsul prompt; da, asa este, sunt inreg fictiv ca si client ptr a putea face transferul de sold intre pct de lucru si sediu soc. si intr-adevar , am cod fiscal trecut; dar oare imi permite programul sa fac asta ? sa sterg codul fiscal ?mai salveaza " clientul " fara cod fiscal ?
- fagarasa176
Da..fara problememanoleb255 scrie:dar oare imi permite programul sa fac asta ? sa sterg codul fiscal ?mai salveaza " clientul " fara cod fiscal ?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
multumesc mult tuturor ptr raspunsuri si ptr timpul alocat intrebarilor mele. Va doresc succes in continuare!