facturi furnizor

piciorusm

facturi furnizor

#1 Mesaj de piciorusm »

Am 2 facturi de la un furnizor cu ac valoare dar una e in rosu si nu stiu cum sa le sting.

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

o bagi pe cea cu negru si pe cea cu rosu cu semnul minus la cantitate :shock:

piciorusm

#3 Mesaj de piciorusm »

da asta am inteles, dar nu vreau ca ele sa-mi mai apara in situatie furnizori mersi de raspuns

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Atunci asociati factura de stornare la factura initiala, prin Situatii furnizori.
Exista destule subiecte pe forum legat de aceasta procedura.Ultimul chiar de curind pe la primul topic Diverse.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

vitcal

#5 Mesaj de vitcal »

am si eu o situatie mai neobisnuita pentru mine, si as avea nevoie de un sfat de la voi. Am emis 2 facturi-vinzare marfa:
factura 1-1000-la firma x
factura 2-1500-la firma y
ambele firme avind acelasi administrator.
Incasarea facturilor se face prin banca 2500 lei (valorile sint modice) dar culmea -de la firma x. Binenteles ca i-am sesizat , dar au motivat ca din punctul lor de vedere este corect, ca nu e nici o problema din moment ce firmele au acelasi administrator. Din punctul meu de vedere nu e corect deloc, si in sensul asta am cerut -in ultima instanta-o adresa din partea lor in care sa motiveze platile. Ce parere aveti?

tomac

#6 Mesaj de tomac »

vitcal scrie:au motivat ca din punctul lor de vedere este corect, ca nu e nici o problema din moment ce firmele au acelasi administrator. Din punctul meu de vedere nu e corect deloc, si in sensul asta am cerut -in ultima instanta-o adresa din partea lor in care sa motiveze platile. Ce parere aveti?
Eu iti dau dreptate. Nu e corect defel.Nu are nicio legatura una cu alta. Administratorul e administrator societatea e persoana juridica reprezentata de catre administrator. Daca sunt doua societati acestea isi agajeaza raspunderea separat una de alta chiar daca au administrator comun. Sfatul meu este ca suma primita in plus sa o contabilizezi ca avans si la le emiti factura, iar firmei de la care nu ai incasat, sa-i transmiti o notificare de plata.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns