asociatie nonprofit

isacm

asociatie nonprofit

#1 Mesaj de isacm »

Nu am mai lucrat pana acum, ma descurc mai greu si doersc si eu o mana de ajutor- am slariat care a platit singur contributiile, am primit 2% sponsorizari din imp. pe venit si am facut niste servicii pentru care am primit bani (nu eu-asociatia)-in final amprofit, avand in vedere ca am facut niste servicii?Unde se predau bilanturile si care este data limita ?
Marilena , :? :?:

marossya347

asociatie nonprofit

#2 Mesaj de marossya347 »

Descarca de pe www.mfinante.ro programul de bilant pentru ONG-uri, si din instructiuni afli termenul de depunere. E 30 aprilie, mi se pare. Vezi ca daca ai facut servicii, s-ar putea sa ai activitate economica, iar asta presupune plata de impozit pe profit.

isacm

tot ong

#3 Mesaj de isacm »

Multumesc, am facut deja bilantul, dar la activitatea economica am pierdere asa, ca nu cred ca se inmpune calc.impozitului,am vazut si instructiunile. asa e 30 .04:problema e ca nu stiu daca tre sa intocmim ceva asemanator notelor de la bilanturile ptr srl,adfica acea hartagaraie daca se mai face si ce anume.

mocanui

#4 Mesaj de mocanui »

Da trebuiesc.... vezi OG 1969/09.11.2007 "Reglementari contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial"

Scrie răspuns