Evidenta gestiunii
-
Evidenta gestiunii
Buna ziua, de curand am achizionat programul Saga C. Mentionez ca nu am mai lucrat in program asemanator, deci e chineza sa zic asa. Ce stiu este ca trebuie sa imi introduc toata marfa cu coduri ce o am pe stoc ca sa am o evidenta, ce intra ce iese.. Am sunat si la cei de la Saga dar cu un ton iritat mi-au raspuns "pai intrati si faceti import din Excel si gata". Daca cineva s-a mai confruntat cu astfel de problema va rog sa ma descoaseti si pe mine. Multumesc anticipat.
Re: Evidenta gestiunii
Aveți pe undeva vreun fișier excel cu articolele (produsele, mărfurile) a căror evidență doriți să o țineți cu SAGA?
Dacă da, acesta se poate importa în program. Preluarea se face în ecranul de preluare stocuri apelabil din configurare societăți. În acel ecran există un buton numit preluare din XLS.
Dacă nu aveți așa ceva, atunci e nevoie să preluați manual inventarul. Asta presupune să aveți denumirea produsului, cantitatea și prețul de achiziție.
Lucrul cu programul presupune și minime cunoștințe de contabilitate. Nu avansate ci primare, elementare, legate de intrări, ieșiri, noțiuni despre stocuri, etc.
De asemenea, postarea pe forum trebuie făcută cu ceva mai multă atenție. Spre exemplu ați postat întrebarea aceasta în secțiunea legată de salarii. Acordați puțină atenție modului de postare.
Dacă da, acesta se poate importa în program. Preluarea se face în ecranul de preluare stocuri apelabil din configurare societăți. În acel ecran există un buton numit preluare din XLS.
Dacă nu aveți așa ceva, atunci e nevoie să preluați manual inventarul. Asta presupune să aveți denumirea produsului, cantitatea și prețul de achiziție.
Lucrul cu programul presupune și minime cunoștințe de contabilitate. Nu avansate ci primare, elementare, legate de intrări, ieșiri, noțiuni despre stocuri, etc.
De asemenea, postarea pe forum trebuie făcută cu ceva mai multă atenție. Spre exemplu ați postat întrebarea aceasta în secțiunea legată de salarii. Acordați puțină atenție modului de postare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna seara. Am introdus stocul de marfuri in sectiunea"Administrare"-"Configurare societati"-"Preluare stocuri initiale" cu gestiune, cod, denumire...etc.Soldul coincide cu cel din balanta dar cand listez stocurile imi listeaza soldul initial mai mic. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc!
Bine ai venit pe forum!
La "preluare stocuri initiale" ai selectat luna corect? Ex: ai selectat ianuarie 2017, iar la situatie stocuri ai ales la fel ianuarie 2017?
Totusi cat de mare este diferenta?
La "preluare stocuri initiale" ai selectat luna corect? Ex: ai selectat ianuarie 2017, iar la situatie stocuri ai ales la fel ianuarie 2017?
Totusi cat de mare este diferenta?
Prețul din preluare stocuri e preț de achiziție. Cum e în balanță?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.