Am urmatoarea problema :
HDD -ul pe care sant instalate programele a facut o colectie de baduri
l-am clonat cu Norton Ghost pe un alt hdd cum se inregistreaza din nou programul ?
sau o solutzie care sa faca fingerprintul dupa alt ceva nu dupa harddisk
computerul este legat permanent la net si degeaba salvez baza de date daca i-mi cere inregistrare din nou cand reinstalez windowsu
de ce nu va ganditzi la o protectie cu dongle hard ?
ar fi mai simplu
multumesc
instalare windows si inregistrare SAGA
... deja sunt prea multi termeni tehnici pentru un contabil ...
... dar eu deciteori am reinstalat Win, fara formatare bineinteles, nu am avut probleme ... prin schimbare de HDD ... automat se schimba codul ... si e una din cele mai simple si mai eficace sisteme de protejare (asa spun prietenii mei softistii ... )
... in mod sigur te vor ajuta softistii de la SAGA ... bineinteles atita timp cit e justifiacata schimbarea pe alt HDD ...
... bafta

P.S. ... pe mine chiar m-au impresionat placut cu viteza lor de reactie ... cu raspunsurile lor promte si la obiect ...

... dar eu deciteori am reinstalat Win, fara formatare bineinteles, nu am avut probleme ... prin schimbare de HDD ... automat se schimba codul ... si e una din cele mai simple si mai eficace sisteme de protejare (asa spun prietenii mei softistii ... )
... in mod sigur te vor ajuta softistii de la SAGA ... bineinteles atita timp cit e justifiacata schimbarea pe alt HDD ...
... bafta

P.S. ... pe mine chiar m-au impresionat placut cu viteza lor de reactie ... cu raspunsurile lor promte si la obiect ...
"Numai 2 lucruri sunt infinite: universul shi prostia omeneask ! Shi pentru univers nu bag mana-n foc ..." Albert Einstein
- Administrator
As avea o problema...
In caz ca schimb hard-ul fara a prelua datele existente, cum rezolv partea de inregistrare/activare? Pentru ca acolo imi da un alt Cod de Identificare ce nu corespunde cu cel de pe site.
-