Firma nou infiintata
Firma nou infiintata
Buna ziua. Dupa ridicarea actelor de la Registrul Comertului , o firma nou infiintata trebuie sa depuna ceva acte la ANAF? Multumesc anticipat.
Re: Firma nou infiintata
Declaratia 010
De ce 010? Datele din vector se compun la înființare oricum. 010 va depune numai dacă sunt modificări ulterioare.
Imediat după înființare depuneți copie după actele firmei la ANAF. Dacă aveți punct de lucru depuneți 061.
Imediat după înființare depuneți copie după actele firmei la ANAF. Dacă aveți punct de lucru depuneți 061.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
imediat dupa infiintare cumparati de la anaf Registrul Unic de Control, in termen de 30 de zile, pentru sediul firmei, nimic altceva, daca nu aveti modificari ale vectorului
- 010 pentru ca de multe ori datele de la infiintarea la ORC nu corespund cu cele de la Finante (mai ales daca declaratiile la ORC se fac de avocat)
- 010 pentru ca ar trebui completat conform OPANAF 1382/2017 cu ca ca tul de Anexa privind organizarea contabilitatii
Interbarea mea: de ce trebuie depuse copie dupa actele firmei?
- 010 pentru ca ar trebui completat conform OPANAF 1382/2017 cu ca ca tul de Anexa privind organizarea contabilitatii
Interbarea mea: de ce trebuie depuse copie dupa actele firmei?
1. Sunt cazuri rare
2. Nu cred. Nu e obligatoriu. Poate are salariați.
3. Pentru că, de regulă, ANAF le cere la dosarul fiscal.
2. Nu cred. Nu e obligatoriu. Poate are salariați.
3. Pentru că, de regulă, ANAF le cere la dosarul fiscal.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am intrebat si la ANAF si mi-i s-a raspuns ca trebuie depuse copii dupa toate actele ( statut, CUI, CI administrator, acte de la ONRC) si un dosar iar daca va fi nevoie vom fi sunati sa depunem 010.
-
In ce localitate? Mai infiintezi o data firma si la ANAF????
-
Credeam ca orasul asta are legatura cu Evul Mediu numai datorita comorilor arhitecturale nepretuite.....