Buna ziua,
Am o firma infiintata in sep2016, initial in 010 am declarat ca voi avea salariati, insa contextul a facut sa nu angajez (nici in acest moment nu exista angajati). Au fost depuse declaratiile 100 conform termenelor, bilant, mai putin D112. Acum am fost instiintat de anaf (prahova) privind nedepunerea D112 in termen. Am solicitat un punct de vedere anaf, insa nu au putut sa dea un raspuns clar (reprezentantii anaf mi-au spus ca nu stiu cum e mai bine sa procedez...)
Practic in acest moment ca variante ma gandesc ca as putea sa fac depunerea tututor declaratiilor 112 (sep2016-jun2017) pe zero sau rectificative pt aceasta perioada, insotita de o cerere catre anaf in care sa justific nedepunerea D112.
Daca s-a mai lovit cineva de aceasta problema, va rog un raspuns.
Multumesc.
Declaratia 112 - firma noua - fara salariati
-
Re: Declaratia 112 - firma noua - fara salariati
Bine ai venit pe forum!
Daca in vectorul fiscal ai ca trebuie sa declari atunci trebuia sa depui D.112, fara ca sa fii instiintat de ANAF.
Ceea ce poti face este sa depui acum online D.112 cu zero pe perioada respectiva, iti ia aproximativ 10 min.
Daca in vectorul fiscal ai ca trebuie sa declari atunci trebuia sa depui D.112, fara ca sa fii instiintat de ANAF.
Ceea ce poti face este sa depui acum online D.112 cu zero pe perioada respectiva, iti ia aproximativ 10 min.
-
De ce nu modifici vectorul la fisc sa nu mai figurezi cu salariati ??? te faultezi singur !!
Ar fi varianta cea mai buna, dar pentru asta trebuie sa-i accepte modificarea retroactiva a vectorului.