creditare firma
creditare firma
Firma are nevoie de un imprumut de la administrator de 250 000 lei
intrebare : contractul de creditare firma trebuie inregistrat la notar ? sau asa simplu semnat de administrator
multumesc pt ajutor
intrebare : contractul de creditare firma trebuie inregistrat la notar ? sau asa simplu semnat de administrator
multumesc pt ajutor
-
Re: creditare firma
Nu este obligatoriu sa-l inregistrati la notar...poate, doar in situatia in care sunt mai multi asociati in firma
buna ziua! si patronul firmei unde lucrez a creditat firma cu o suma mare, plata de la patron la firma facandu-se prin banca; intrebarea mea este: acest contract de creditare (l-am listat din saga <3 )se supune platilor fragmentate? patronul poate scoate bani numerar de la bancomat ori de cate ori se poate? sau trebuie sa-i fac virament in contul lui personal pana firma isi achita datoria fata de el?
multumesc!
multumesc!
doar o data numerar maxim 10.000 restu prin banca
multumesc!

Ultima oară modificat Mie Sep 27, 2017 3:36 pm de către cretuc753, modificat 1 dată în total.
Are alergie la bănci?
da, e comisionu mare :p
Daca se face o creditare de 9000 ron, se poate face restituire prin casa in 3 zile cate 3000?
- fagarasa176
Se poate face o singura plata de 9.000
Plafonul pentru persoane fizice este de 10.000 lei/zi/persoana
Plafonul pentru persoane fizice este de 10.000 lei/zi/persoana
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc pt raspuns.
si daca nu depaseste 10mii pe zi de ce nu poate fractiona plata de 9000 ? nu depaseste plafonul. nu e la fel ca la facturile pana in 5mii? fara numar chitante de sume mici, daca factura e maxim 5000
Pana la urma cum ar fi corect?
Consider ca atata timp cat nu e depasit plafonul de 10.000, orice creditare de 1000 sau orice suma <10mii, poate fi restituita partial prin numerar ori de cate ori decide administratorul
eu creditarile le fac pe toate conf contract de creditare nr..., iar restituirile le fac la fel cu explicatie... restituire la ctr nr ... astfel si din fisa contului se vede explicatia carui contract apartin restituirile si deci se vede ca nu fragmentez creditari mai mari de 10mii