cum inregistrez imputatiile salariale
cum inregistrez imputatiile salariale
Am si eu un angajat la care ii voi desface contractul de munca si cand sa predea obiectele de inventar pe care le-a scos din magazie in baza unei fise intocmita pe fiecare salariat in parte s-a trezit ca ii lipsesc anumite obiecte de inventar. el a zis ca plateste contravaloarea acestor obiecte, iar eu nu sunt sigura ce inregistrari contabile se fac in acest caz.trebuie sa intocmesc si decizie de imputatie, sau altceva? Ma poate ajuta cineva?

multumesc! mai am o intrebare referitoare la imputatii: in cazul in care se imputa altceva, de ex. neindeplinirea sarcinilor de lucru( portarul a fost prins dormind in timpul programului) poti sa ii faci decizie de imputatie? ce inregistrari tb facute in aceasta situatie? vad ca la noi la firma apar mereu cazuri noi pt. mine si parca e mai linistitor daca ai si parerea cuiva.
Asa este.iosiff scrie:Decizie de imputare nu ai aveti cum sa faceti deoarece nu aveti ce imputa.
Puteti face proces verbal de abatere de la atributiile de serviciu si impunerea unor sanctiuni disciplinare .
Aici este vorba de morala de nerespectare a regulamentului de ordine interioara, se sanctioneaza prin scaderea unui procent pe o perioada de timp din leafa si nu se face chestia asta la prima abatere. Intai se atentioneaza verbal, apoi scris si abia dupa aceea se trece la fapte.
Poate o fi si el bolnav ii cade capul intr-o parte noaptea.....n-ai de unde sa stii ce boli poate avea.
Sufletistul de serviciu
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!