societate in lichidare
societate in lichidare
O societate care este in lichidare, in octombrie a fost numit lichidatorul, trebuie sa depuna bilant la fel ca si celelalte societati? mentionez ca de 3 ani se tot dizolva si de atunci nu s-au inregistrat absolut nimic pe ea.
Ioana B
Da. Dar in mod normal e obligatia lichidatorului din ceea ce stiu eu. In plus, daca e platitor de TVA si nu are activitate de comert cu amanuntul, va trebui ca tot ceea ce factureaza sau i se factureaza sa factureze/i se factureze cu taxare inversa.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Scuze! Revin cu mici precizari.
Daca societatea are sentinta de incepere a lichidarii, emisa anterior datei de 01/01/2008, si este declarata in insolventa (sentinta ce trebuie comunicata si fiscului), nu se depune bilant ci trebuia depus declaratie similar firmelor ce nu au desfasurat activitate, in 60 de zile de la incheierea exercitiului financiar.
Daca societatea are sentinta de incepere a lichidarii, emisa anterior datei de 01/01/2008, si este declarata in insolventa (sentinta ce trebuie comunicata si fiscului), nu se depune bilant ci trebuia depus declaratie similar firmelor ce nu au desfasurat activitate, in 60 de zile de la incheierea exercitiului financiar.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.