achizitii intracomunitare
-
Re: achizitii intracomunitare
Sa verificati codul de inregistrare al furnizorului in VIES si inregistrati factura cu taxare inversa
l-am verificat si este;dar factura are tva pe ea,obiectele sunt ''suveniruri'' dintr-un magazin.Tot taxare inversa este sau factura cu tva 0?
-
Buna ziua,
Am si eu urmatoarea situatie, se achizitioneaza de pe internet piese auto de la o firma din Germania, TVA 0%, factura este in lei, suma din factura diferita de ceea ce a platit cu cardul pe net...., cand inregistrez la intrari in valuta nu pot face descarcarea corect a sumei cum sa procedez? multumesc
Am si eu urmatoarea situatie, se achizitioneaza de pe internet piese auto de la o firma din Germania, TVA 0%, factura este in lei, suma din factura diferita de ceea ce a platit cu cardul pe net...., cand inregistrez la intrari in valuta nu pot face descarcarea corect a sumei cum sa procedez? multumesc
Si nu ai fi putut sa oferi de date exacte pentru a si intelege problema?
Care este valoarea facturii? Ce suma si in ce valuta ai facut plata?
De ce nu poti inregistra factura la "intrari-valuta" chiar si in lei, iti da mesaj de eroare? Ce descarcare a sumei doresti sa faci?
Care este valoarea facturii? Ce suma si in ce valuta ai facut plata?
De ce nu poti inregistra factura la "intrari-valuta" chiar si in lei, iti da mesaj de eroare? Ce descarcare a sumei doresti sa faci?