ce cota impozit venit
ce cota impozit venit
Buna ziua,
Am si eu o nelamurire:la o microintreprindere cu un singur salariat, cu norma partiala, dar nemaifiind angajat in alta parte, obligatiile le platea la minim pe economie, toate acestea pana la 30/06/2018. Incepand cu luna iulie se modifica contractul la 8 ore, minim pe economie. Ce cota de impozit aplica pana la luna iunie 1% sau 3%? Multumesc.
Am si eu o nelamurire:la o microintreprindere cu un singur salariat, cu norma partiala, dar nemaifiind angajat in alta parte, obligatiile le platea la minim pe economie, toate acestea pana la 30/06/2018. Incepand cu luna iulie se modifica contractul la 8 ore, minim pe economie. Ce cota de impozit aplica pana la luna iunie 1% sau 3%? Multumesc.
Re: ce cota impozit venit
Multumesc tare mult! Cu stima,
-
Tomac,nu e 1%?tomac scrie:3%
Nu, nu este 1% la 30/06.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Da,asa este. 3%. Multumesc 

-
Tomac,daca angajatul este cu timp partial,si functia de baza o are in alta parte,impozitul este de 1% sau 3%?
@bogdanr479 : 3%
-
CHIAR DACA ESTE ANGAJAT IN ALTA PARTE CU 8H CU FUNCTIA DE BAZA SI LA FIRMA RESP ESTE CU 2H,FARA BIFA LA FUNCTIA DE BAZA,TOT 3% E?
Chiar dacă. Nu văd relevanța întrebării pe un text de lege clar.
Și nu văd nici de ce ai întreba chestia asta scriind cu majuscule.
Și nu văd nici de ce ai întreba chestia asta scriind cu majuscule.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
@bogdanr479. Aici nu e cabinet de avocatură. După ce că nu citești legea mai și” țipi” la noi. Du-te și dă 500 lei la un avocat ca să îți arate unde să citești...
-
luati-o mai usor,ca nimeni nu a tipat. am scris cu majuscule ca era apasat caps lock(unii mai scriu si de la locul de munca,unde majoritatea zilei caps-lock este activat).
am intrebat acest lucru,deoarece sunt contabili care spun ca se calculeaza 1% ,daca functia de baza o are in alta parte.
draga tobosv790,daca nu doresti sa dai raspuns,nu raspunde.sau mai bine faci o fapta buna si postezi un link cu legea. nu e cazul sa jignesti pe nimeni,doar pt ca te-ai trezit cu fata la cearceaf
pentru asta exista forum,ca sa intrebam noi incepatorii in domeniu,pe cei cu mai multa experienta. altfel,chiar si cei cu experienta care pun tot felul de intrebari,s-ar fii dus la un avocat si ar fii platit diferite sume.
am intrebat acest lucru,deoarece sunt contabili care spun ca se calculeaza 1% ,daca functia de baza o are in alta parte.
draga tobosv790,daca nu doresti sa dai raspuns,nu raspunde.sau mai bine faci o fapta buna si postezi un link cu legea. nu e cazul sa jignesti pe nimeni,doar pt ca te-ai trezit cu fata la cearceaf

pentru asta exista forum,ca sa intrebam noi incepatorii in domeniu,pe cei cu mai multa experienta. altfel,chiar si cei cu experienta care pun tot felul de intrebari,s-ar fii dus la un avocat si ar fii platit diferite sume.
... aia care spun ca se calculeaza 1% te mint ! 
P.S. Art. 51 din Codul Fiscal te lamureste !

P.S. Art. 51 din Codul Fiscal te lamureste !
-
Ai văzut? Pe @prunam îl crezi?
o crede, că e o doamnă...