Stoc marfuri

marinc60

Stoc marfuri

#1 Mesaj de marinc60 »

Am o problema cu marfurile. La o factura din luna decembrie articolele intrate au fost inregistrate ca materiale consumabile. Acestea insa erau marfuri, drept urmare am modificat la intrari tipul articolelor si contul. Cu toate acestea marfurile respective nu figureaza la stocul de marfuri si in consecinta nu pot intocmi facturi pentru iesirile corespunzatoare acelor marfuri. Exista vreo optiune prin care se actualizeaza situatiile de stocuri sau intrarile?

marinc60

#2 Mesaj de marinc60 »

Astept raspuns cat mai urgent...

septimiuv

#3 Mesaj de septimiuv »

asteapta

marinc60

#4 Mesaj de marinc60 »

:evil:

herganiec

Re: Stoc marfuri

#5 Mesaj de herganiec »

marinc60 scrie:Am o problema cu marfurile. La o factura din luna decembrie articolele intrate au fost inregistrate ca materiale consumabile. Acestea insa erau marfuri, drept urmare am modificat la intrari tipul articolelor si contul. Cu toate acestea marfurile respective nu figureaza la stocul de marfuri si in consecinta nu pot intocmi facturi pentru iesirile corespunzatoare acelor marfuri. Exista vreo optiune prin care se actualizeaza situatiile de stocuri sau intrarile?
incecati prin alte operatii cu stocuri -> operatii speciale, prima data de descarcati cantitatile din materiale consumabile si apoi le adaugati tot acolo pe marfuri.

fceti o salvare inainte .
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Eu cred că problema e mai simplă. Intrați la Fișiere-Articole și schimbați acolo tipul acelor articole din materiale consumabile în mărfuri, devalidați intrările și revalidați-le. Verificați ca și nota contabilă aferentă să fie corect generată.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns