modif din en-gross in en detail

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
vranceam

modif din en-gross in en detail

#1 Mesaj de vranceam »

Dupa ce am facut fel de fel de experiente am apelat la experienta dv pt a ma ajuta in config saga stoc.Am o firma care a fost en-gross apoi s-a transf in magazin.Cum inregistrez monetarele care nu precizeaza ce articol se scade din stocul creat pe articole cu f multe pozitii….si mai ales cum inregistrez adaosul la tot stocul existent pt ca notele contab as se duca bine in conta, exista modalitati mai simple?doar bife? Nu cunosc f bine saga sin u as face experiente pt ca am unele triste cu CIEL-ul.
Nu am inteles sectiunea"operatii speciale" ce propune pt ca nu genereaza note.
Multumesc

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Sfatul meu este sa nu lucrezi amanuntul in Saga S. In acest sens intri la Inventariere si iti faci un inventar, dupa care in S, introduci un aviz catre magazin, in care vei introduce toata marfa pe care o ai in stoc la en-gross. Avizul il faci catre un client - ex. magazin - prin crearea unui client cu cont analitic 482, iar in C il vei introduce prin intrari pe furnizor (ex. En-gross) cu cont 482.
Din acel moment vei putea lucra numai in Saga C.
Atentie insa ca in C sa bifezi in configurare la gestiune cu amanuntul.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

vranceam

TRANSF DIN EN-GROSS IN EN-DETAIL

#3 Mesaj de vranceam »

multumesc TOMI, am facut deja niste experiente, imi faceam probleme cu facturile inreg in stoc pt magazin pe care il transfer cum spui tu in conta
si am vazut ca merge sa fac plata tot in stoc si apoi sa transfer in conta.
MULTUMESC INCA ODATA CA MAI AI TIMP SI DE INCEPATORI

Scrie răspuns