La firmele de It cu scutiri de impozit, imi apare urmatorul mesaj de atentionare:
" ATENTIE - Suma agregare asigurati (E3_21) (1100) diferita de suma angajator (F1+F2) (0) !"
Dar se valideaza la transmitere pe site ANAF. E ceva ce nu am completat sau e o eroare a softului ANAF?
Atentionare D112 la scutiri de impozit
Re: Atentionare D112 la scutiri de impozit
Refaceți actualizarea. Apăsați actualizare date în ecranul din care se generează declarația. Era o neînțelegere între ce scrie în pdf și norme.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Aceeasi situatie, am actualizat.
Acum imi apare: :Suma scutită (constructii) (F1_suma_scut)", nu am treaba cu constructiile.
Imi apare aceeasi suma si la F.2. Sedii secundare, la "Impozit scutit conform art. 60 din CF (asigurati) Σ(E3_21)" si "Suma scutita angajator F1+F2", desi nu am niciun sediu secundar.
Acum imi apare: :Suma scutită (constructii) (F1_suma_scut)", nu am treaba cu constructiile.
Imi apare aceeasi suma si la F.2. Sedii secundare, la "Impozit scutit conform art. 60 din CF (asigurati) Σ(E3_21)" si "Suma scutita angajator F1+F2", desi nu am niciun sediu secundar.
- andreia263
Tineti cont de modificarile de formular pdf 112 (daca lucrati cu acesta. Astazi, de exemplu, au fost valabile doua variante (ambele cu erori, evident). Noua D112 a aparut pe 19, a fost schimbata pe 20, iar azi pe la pranz a fost schimbata iar. Veti avea probabil erori la sectiunea E3, chiar daca ati completat toate campurile nerelevante cu zero. Aveti posibilitatea de a obtine xml-ul pentru validare cu Duk Integrator (stanga jos pe pdf). Lucru inutil, in conditiile in care Saga va da din start fisierul xml pentru Duk Integrator ...
poate nu aveti treaba cu constructiile, dar aveti pe cineva scutit de impozit, referitor la art 60 din codul fiscal (handicap sau altceva)