Buna seara,
Cum se inregistreaza in Saga C o factura de vanzare (iesire ) anulata?Mentionez ca toate exemplarele facturii sunt in firma noastra .
Multumesc.
inregistrare factura anulata
-
Re: inregistrare factura anulata
Eu am creat un client cu denumirea "ANULATA".Astfel, pot oricând să vizualizez o situație a facturilor anulate.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Operați în ieșiri factura, pe orice client doriți și validați-o fără a opera nimic în detalii.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc.
-
Buna dimineata!
Am primit de la un client Delgaz Grid o factura pe care mi-a anulat-o datorita faptului da valoare pentru o lucrare era gresita.Factura fiind din decembrie. Nu sunt de acord ca eu sa refac factura corect si sa o trimit din nou.
Cum operez eu in Saga aceasta anulare de factura ca sa nu mai am nici sold de incasat si sa pot emite o alta factura corecta??
Factura anulata poate avea acelasi numar de factura cu cea initiala?
Oricum anularea trebuie sa o fac acum in ianuarie cand am foat anuntata.
Am primit de la un client Delgaz Grid o factura pe care mi-a anulat-o datorita faptului da valoare pentru o lucrare era gresita.Factura fiind din decembrie. Nu sunt de acord ca eu sa refac factura corect si sa o trimit din nou.
Cum operez eu in Saga aceasta anulare de factura ca sa nu mai am nici sold de incasat si sa pot emite o alta factura corecta??
Factura anulata poate avea acelasi numar de factura cu cea initiala?
Oricum anularea trebuie sa o fac acum in ianuarie cand am foat anuntata.
O validați fără detalii.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc1 M-am dumirit intre timp ca trebuia sa sterg partea de detalii a facturii respective si ramanea cu valoare zero iar in D394 apare ca si factura anulata