politia economica a facut un control ,,inopinant" unei societati pt.verificarea existentei licentelor de programe din calculator .
la unele programe avea licenta , la altele ba..., mai exact la office nu avea .
va rog sa-mi spuneti daca exista o lege mai recenta decat legea 8/1996 si ce amenzi se dau in astfel de cazuri.
control pt.licente soft
Amintirile ma napadesc...erau ceva versuri.
Din amintiri stiam ca amenda era de 75 mil vechi si confiscarea sistemului pe care era instalata pirateria.
Si acum sincer, o firma nu-i o persoana fizica, isi poate permite sa cumpere o licenta la office care este 10-12 milioane (word excel si outlook). Nu-i o avere oameni buni. Spaga este mult mai mare.
Din amintiri stiam ca amenda era de 75 mil vechi si confiscarea sistemului pe care era instalata pirateria.
Si acum sincer, o firma nu-i o persoana fizica, isi poate permite sa cumpere o licenta la office care este 10-12 milioane (word excel si outlook). Nu-i o avere oameni buni. Spaga este mult mai mare.

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
da,aveti perfecta dreptate in ceea ce priveste licentele de soft; azi am primit mai multe amanunte in legatura cu controlul si am citit procesul verbal :
-calculatorul este cumparat pe numele administratorului (inainte de infiintarea societatii ) iar licentele pe care le are ,sunt pe numele lui (la windows ) si altele pe numele societatii.
avea instalat pe calculator open office dar si office 2003 fara licenta .
acum, dumnezeu cu mila...sa vedem daca vor lua masuri ,poate il iarta pt.office caci la celelalte softuri a fost in regula cu licentele .
multumesc pt.raspunsuri , m-ati speriat cu amenda de 75 mil
-calculatorul este cumparat pe numele administratorului (inainte de infiintarea societatii ) iar licentele pe care le are ,sunt pe numele lui (la windows ) si altele pe numele societatii.
avea instalat pe calculator open office dar si office 2003 fara licenta .
acum, dumnezeu cu mila...sa vedem daca vor lua masuri ,poate il iarta pt.office caci la celelalte softuri a fost in regula cu licentele .
multumesc pt.raspunsuri , m-ati speriat cu amenda de 75 mil