analitice
analitice
Derulez un program Phare, iar pt a putea avea o evidenta clara vreau sa creez analitice pt conturi si nu pot. Incerc in planul de conturi, dar la unele primesc mesaj "control only", iar la altele "cod invalid". Are cineva vreo idee cum as putea sa fac acest lucru? Multumesc!
Mesajele de eroare apar pentru ca:
- nu se poate modifica simbolul unui cont deja creat
- analiticele se creaza pentru conturi sintetice de grad 1 daca nu exista sintetice de grad 2
- analiticele se creaza dupa regula cont+punct+analitic.
Exemplu:
- la 512 nu se creaza analitice pentru ca acesta este dezvoltat in mai multe conturi sintetice de grad 2
- daca se creaza analitic la 5121, atunci forma corecta este 5121.1 iar forma incorecta este 51211
Vedeti in helpul aplicatiei detalii despre crearea conturilor.
- nu se poate modifica simbolul unui cont deja creat
- analiticele se creaza pentru conturi sintetice de grad 1 daca nu exista sintetice de grad 2
- analiticele se creaza dupa regula cont+punct+analitic.
Exemplu:
- la 512 nu se creaza analitice pentru ca acesta este dezvoltat in mai multe conturi sintetice de grad 2
- daca se creaza analitic la 5121, atunci forma corecta este 5121.1 iar forma incorecta este 51211
Vedeti in helpul aplicatiei detalii despre crearea conturilor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Mie imi functioneaza.Am testat crearea de analitice la 601 fara probleme in Fisiere-Plan conturi.
Descarca si reinstaleaza versiunea completa a programului.
Oricum eu recomand folosirea grupelor in acest caz si nu analiticele.
Asta pentru ca la grupe pot folosit grupa/program si o pot atasa la orice, atunci cind e nevoie. De listat se poate lista aproape orice filtrindu-se pe grupe informatia in prealabil.
Descarca si reinstaleaza versiunea completa a programului.
Oricum eu recomand folosirea grupelor in acest caz si nu analiticele.
Asta pentru ca la grupe pot folosit grupa/program si o pot atasa la orice, atunci cind e nevoie. De listat se poate lista aproape orice filtrindu-se pe grupe informatia in prealabil.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.