import un produs din USA
import un produs din USA
Microintreprindere platitoare de TVA importa un produs produs petr.nevoi proprii (intra ca ob de inventar val mica 500 USD +taxe).Folosesc Saga C si as dori sa ma verifice cineva: intrarea (furnizori) in valuta :definesc furnizorul (US), curs din data receptiei,definesc conturile ptr taxe si comision, si aleg "Factura" la tip document.In partea a 2-a inregistrez articolul cu pret in valuta si % aferente taxei si comisionului,se face calculul automat al tva -ului (cu 19%), definesc ct 303.In "Facturi asociate" inregistrez factura de transport.Daca validez pot vedea nota. Factura apare in JC cu tva -ul aferent.La iunie in afara de dec300 mai am de intocmit si altceva?Multumesc
Totul este in regula si respecta cronologia informatiilor, nu vad chiar nimic gresit. Este OK.
La iunie nu se mai declara nimic in afara de cele expuse. Declaratia recapitulativa privind importurile se refera doar la achizitii si livrari intracomunitare. USA nu face parte din aceasta declaratie si nici nu va aparea. SAGA are grija de asta.
La iunie nu se mai declara nimic in afara de cele expuse. Declaratia recapitulativa privind importurile se refera doar la achizitii si livrari intracomunitare. USA nu face parte din aceasta declaratie si nici nu va aparea. SAGA are grija de asta.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!