Declaratie nonprofit
-
Declaratie nonprofit
Buna, va rog sa ma ajutati si pe mine, am o societate care a fost deschis ain Decembrie 2006, iar pe anul 2006 nu a avut activitate si nu a depus bilant...acum de la finante i s-a spus sa aduca declaratia nonprofit pentru anul 2006 si nu stiu in ce consta....a fost administratorul si nu a inteles mare lucru....si nici pe mine nu m-a lamurit...e prima data cand mi se cere asa....va rog sa ma ajutati, ce e aia declaratie nonprofit?unde o gasesc...va rog mult...sunt in intarziere si acum sunt si in ceata totala.... 

In mod normal se depune o declaratie pe propria raspundere (ajunge si una scrisa de mana) ca societatea nu a avut activitate de la infintare pana la sfarsitul anului (ex: 2006). Asta se depune la inceputul anului urmator (ex: 2007). Din pacate nu am model. Dar poate gasiti la finante (ex: la Satu Mare se gaseste model la birou de copiat acte).
-
multumesc, dar asa am facut si eu...o declaratie in Word data de asociatul unic al societatii precum ca nu a avut activitate in exercitiul financiar 01.01.2006 - 31.12.2006 dar mi-au respins-o a zis ca nu e buna... ca trebuie declaratie nonprofit....eu nu am auzit niciodata de asa ceva...am cautat pe net si nu gasesc...cred ca ma dau cu capul de pereti si omor si pe aia de la finante.... 

-
multumesc mult de raspunsuri...azi am fost chiar eu personal, caci administratorul a fost de 3 ori si i-au cerut de fiecare data altceva...si chestii diferite de nu mai intelegeam nimik...am crezut ca sunt eu nebuna...si nu inteleg...acum m-au lamurit...vor declaratie de non-activitate sau inactivitate dupa cum spuneai si tu iosif....
va rog mult daca ma poate ajuta cineva cu un exemplu....va multumesc din suflet...nu am depus niciodata asa ceva si nu stiu cum arata.....
va rog mult daca ma poate ajuta cineva cu un exemplu....va multumesc din suflet...nu am depus niciodata asa ceva si nu stiu cum arata.....