Buna seara.
Din 2011 pana in prezent am suspendat cateva zeci de contracte pentru crestere si ingrijire copil pentru salariate din diverse judete din tara.
N-am avut niciodata probleme pana luna asta.
Cei de la Suceava cer... decizie suspendare CIM vizata de ITM.
Acum, nu m-as pune contra dar am suspendat CIM in 01.03.2020 in plus vad pe ITM Bucuresti ca lucreaza numai prin posta electronica si prin posta normala.
Voi ati mai patit asa ceva?
Ah si vor si medicalele cu cod 08. Alta chestie pe care n-am mai pomenit-o in alte judete!!!
Decizie suspendare CIM CCC vizata ITM
Re: Decizie suspendare CIM CCC vizata ITM
Eu n-am avut acest tip de speta, dar totusi pe baza carui act notmativ solicita toate acele documente?
Asta vreau sa ii intreb si eu pentru ca mi-a explodat creierul cand am primit solicitarea lor: au scris pe adeverinta de stagiu ca vor decizia de suspendare vizata de itm.
Eu, in seara asta, vreau sa le fac o intampinare in care sa le zic ca in oug 111/2010 nu e mentionat asa ceva si nici medicalele, desi acolo e o litera formulata "orice alt document care atesta implinirea conditiilor de eligibiltate. Le mai trec si faptul ca din 2011 nu se mai inregistreaza nici cim-uri si nici aditionale/decizii la itm. Dar chiar atat de nesimtiti pot fi? Chiar nu inteleg de ce unii sunt mai cu mot si de ce nu sunt aceleasi norme si proceduri peste tot. Chiar m-am enervat foarte rau mai ales ca azi am avut niste discutii abstracte cu agentiile de somaj din Bucuresti care nici macar nu se sinchisesc sa dea un raspuns ca au primit mailurile din 02.04 pana azi.
Eu, in seara asta, vreau sa le fac o intampinare in care sa le zic ca in oug 111/2010 nu e mentionat asa ceva si nici medicalele, desi acolo e o litera formulata "orice alt document care atesta implinirea conditiilor de eligibiltate. Le mai trec si faptul ca din 2011 nu se mai inregistreaza nici cim-uri si nici aditionale/decizii la itm. Dar chiar atat de nesimtiti pot fi? Chiar nu inteleg de ce unii sunt mai cu mot si de ce nu sunt aceleasi norme si proceduri peste tot. Chiar m-am enervat foarte rau mai ales ca azi am avut niste discutii abstracte cu agentiile de somaj din Bucuresti care nici macar nu se sinchisesc sa dea un raspuns ca au primit mailurile din 02.04 pana azi.
Nimeni de la ITM nu va semna asa ceva
Pentru ca nu mai au nicio legatura cu ce se intampla in interiorul unei firme.
Daca ati fi angajat al ITM (chiar daca aveti REVISAL transmis) ati semna un astfel de document?
Eu n-as semna!
Pentru ca nu mai au nicio legatura cu ce se intampla in interiorul unei firme.
Daca ati fi angajat al ITM (chiar daca aveti REVISAL transmis) ati semna un astfel de document?
Eu n-as semna!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Eventual m-as duce pe site-ul REVISAL, si as face un PRINT SCREEN cu care sa-i dovedesc ca exista inregistrat la ITM
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Multumesc pentru raspuns. Stiu ca e o aberatie dar ma gandeam ca poate s-a mai intamplat cuiva de aici