va rog mult....daca nu va suparati

comand279

va rog mult....daca nu va suparati

#1 Mesaj de comand279 »

am tot incercat sa ma descurc singura dar m-am pierdut intre atatea cautari si help. Daca e cineva care sa ma ajute fara sa ma injure ii multumesc din suflet.
Am un client care foloseste saga vers 3.0.301 numai pentru a tine cele 2 gestiuni (depozit en-gros in pret de achizitie -gest cantitativ-valorica si acum magazin en-detail in pret de vanzare - gest cantitativ-valorica). Cu prima gestiune en-gros lucreaza de la inceputul anului, acum a deschis un magazin en-detail si nu stim nicicum sa definim a 2-a gestiune. Foloseste saga ptr a-si urmari dpdv cantitativ si valoric cele 2 gestiuni.

In speranta ca nu v-am enervat prea tare mii de multumiri.

comand279

#2 Mesaj de comand279 »

am reusit sa definesc gestiunile in ultima varianta de program (care este mult mai clara, de asemenea si helpul). Cred ca varianta 3.0.301 nu are posibilitatea ca ambele gestiuni (en-gros si en-detail) sa fie cantitativ-valorice intrucat at cand introduc o intrare in magazin (transfer 482) si selectez ca tip articol "marfa" nu mai apare coloana de TVA neexigibil. Iar daca iau la tip articol "nedefinit" nu mai pot selecta produsul propriu-zis.

Scrie răspuns