D112 trimestrial
D112 trimestrial
Buna ziua. Ma puteti ajuta cu completarea D112 trimestrial? Pt martie depun rectificativa. Completez manual sumele pt 3 luni, dar apoi in declaratie cand dau validare imi modifica sumele pt o luna. Trebuie sa bifez undeva in saga ca am salarii trimestrial pt a-mi genera declaratia la trim? Multumesc.
Re: D112 trimestrial
Probabil e formularul stricat. Sună la Anaf și vezi ce zic.
Și să ne spui și nouă ce răspuns ai primit.
Și să ne spui și nouă ce răspuns ai primit.

-
Declaratia 112 se depune pentru fiecare luna in parte,termenul de depunere si scadenta este pana la data de 25 a primei luni din trimestrul urmator.
@septimiuv: .. hihihihihhihiiii ... si ai omis sa-i spui cum zice mereu @balazse : "sa ne spui si noua ce raspuns ai primit" ! 
@radug754: D112 trimestrial nu inseamna ca depui o singura D112 (cu sumele cumulate pe 3 luni) .. ci ca depui 3 declaratii 112 (pentru fiecare luna din trimestru) - iar termenul de depunere/plata (pentru cele trei declaratii) este data de 25 a urmatoarei luni (luna ce urmeaza trimestrului, ca sa zic asa !) .. m-am facut inteles cat de cat ?

@radug754: D112 trimestrial nu inseamna ca depui o singura D112 (cu sumele cumulate pe 3 luni) .. ci ca depui 3 declaratii 112 (pentru fiecare luna din trimestru) - iar termenul de depunere/plata (pentru cele trei declaratii) este data de 25 a urmatoarei luni (luna ce urmeaza trimestrului, ca sa zic asa !) .. m-am facut inteles cat de cat ?
Adica la aprilie trebuia sa depun si 112 ianuarie si 112 februarie??? Eu am preluat la sf de martie o firma, despre care habar nu aveam ca este la trim. In actele pe care mi le-a dat nu aparea asta. offf
daca le depun azi online, scap cu avertisment?
Adica, pana pe 25.04.2020 trebuia sa depui D112 pentru ianuarie, februarie si martie !
.. depune-le linistit online !

am depus doar la martie, pt ca asa cum ziceam comunicarea cu vechea contabila nu a existat...nu intrebati de ce.... depun acum pt ian si febr...
sper sa primeasca asociatul doar avertisment.
sper sa primeasca asociatul doar avertisment.