SOMAJ TEHNIC

lupue42

SOMAJ TEHNIC

#1 Mesaj de lupue42 »

Buna ziua, unde gasesc Decl pe proprie rasp si Cererea? ajutati-ma va rog. Vreau sa trimit ptr somaj tehnic luna mai. Scoate SAGA o versiune noua? Am sunat la ei dar nu raspund. Multumesc anticipat

balazse

Re: SOMAJ TEHNIC

#2 Mesaj de balazse »

Ai incercat sa utilizezi optiunea de "cautare" (dreapta-sus) si nu gasit raspuns?
Fisierul de luna trecuta nu il poti refolosii?
Rusinica sa le fie tuturor care nu lucreaza azi, pe zi liber la nivel de tara. Acum serios?!

cerbui

#3 Mesaj de cerbui »

Foarte simplu intra pe ANOFM aici gov si de aci mai departe te invata programul ceea ce trebuie sa faci,acolo vei gasi formularele care trebuie completate si trimise

vranceam

#4 Mesaj de vranceam »

Eu am un caz care este in somaJ tehnic din 01.05-14.05 apoi activat contractul.In 29.05 isi da demisia si a incetat contractul.In stat somaj tehnic mai din saga nu apare salariatul pt ca e incetat ,in lista OUG apare.Ce pot face sa corectez statul in SAGA?Pt solicitare somaj tehnic pt mai nu se poate folosi lista salariati din SAGA?

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Pentru VranceaM
SeptimiuV deja a oferit o solutie pe forum, te las sa il gasesti. ;)

vranceam

#6 Mesaj de vranceam »

balasze nu te deranja,am gasit discutii de zeci de pagini,e foaaarte usor sa cauti ceva aici in discutii de zeci de pagini iar voi astia care sar in "ajutor" imediat sunteti mereu pe faza cu o aroganta.Eu scriu f rar aici ,in general imi rezolv singura dar va regasesc mereu.

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Pentru VranceaM
Nu cred ca scriu cu aroganta, dar dupa ce mai multi utilizatori solicita acelasi lucru fara sa caute in prealabil, poate oferim altfel raspunsul.
Macar ai incercat optiunea de "cautare" (dreapta-sus)?
Daca ai fi apasat pe butonul "cautare avansata", la "Căutare după cuvinte cheie:" ai fi trecut "somaj", la "Caută după autor:" ai fi scris "septimiuv" si ai fi apasat pe "cautare", in cateva secunde ai fi gasit foartea usor raspunsul (efectic ti s-a oferit detalii exacte pentru cautare, nu am cerut sa dai drumul la puricat topic-uri cu zeci de pagini).

Daca ai fi scris ca nu l-ai gasit (deoarece se intampla), atunci precis ti-as fi postat si locul unde l-ai fi gasit, precum si textul, vezi si exemplul de aici:
https://www.sagasoft.ro//forum/viewtopi ... =1&t=47253

Scrie răspuns