Sprijin 41.5 %
-
Sprijin 41.5 %
buna ziua,
a aparut documentatia pt sprijin ?
se poate transmite ?
a aparut documentatia pt sprijin ?
se poate transmite ?
-
Re: Sprijin 41.5 %
si eu as vrea sa stiu... Ajutorul asta chiar exista sau este doar o gluma ? este cineva care a depus acte pentru iunie ? Ms
Inca nu este. Sunati la ANOFM si intebati.
asteptati dupa 01 August se vor depune!
-
in iulie se depune pentru iunie
Actele se depun in luna urmatoare raportarii.
Luna de raportat - iunie, raportata in iulie, depus acte in luna urmatoare raportarii, adica 1-25 august.
link:
https://legislatiamuncii.manager.ro/a/2 ... &uid=76770
Luna de raportat - iunie, raportata in iulie, depus acte in luna urmatoare raportarii, adica 1-25 august.
link:
https://legislatiamuncii.manager.ro/a/2 ... &uid=76770
Nu stiu ce sa zic...¨incepand cu data de intai pana la data de 25 a lunii urmatoare perioadei de raportare careia ii sunt aferente veniturile ----- cred ca majoritatae au interpretat aici pana in 25 iulie trimiterea actelor la somaj ------
depun, prin mijloace electronice, la agentiile pentru ocuparea fortei de munca judetene, precum si a municipiului Bucuresti, in raza carora isi au sediul social, o cerere semnata si datata de reprezentantul legal insotita de o declaratie pe propria raspundere si de lista persoanelor care beneficiaza de aceasta suma, asumata de reprezentantul legal al angajatorului¨
Intr-un fel daca stau sa analizez mai bine, totusi cred ca ar fi 01.08, asa s-ar si explica de ce intarzie atat formularele si cei care au dreptul sa plateasca obligatiile la stat chiar si in ziua de 25 a lunii nu ar mai avea timp sa depuna si cererea la somaj care are termen tot 25 a lunii...deocamdata cei de la somaj interpreteaza si ei ca si termen 25 iulie, dar probabil se vor modifica..
depun, prin mijloace electronice, la agentiile pentru ocuparea fortei de munca judetene, precum si a municipiului Bucuresti, in raza carora isi au sediul social, o cerere semnata si datata de reprezentantul legal insotita de o declaratie pe propria raspundere si de lista persoanelor care beneficiaza de aceasta suma, asumata de reprezentantul legal al angajatorului¨
Intr-un fel daca stau sa analizez mai bine, totusi cred ca ar fi 01.08, asa s-ar si explica de ce intarzie atat formularele si cei care au dreptul sa plateasca obligatiile la stat chiar si in ziua de 25 a lunii nu ar mai avea timp sa depuna si cererea la somaj care are termen tot 25 a lunii...deocamdata cei de la somaj interpreteaza si ei ca si termen 25 iulie, dar probabil se vor modifica..
Si pe langa ce iti cere 457 modificat cu 491
- cerere, declarartie, tabel
mai trebuie sa anexezi:
-copii OP-uri,
- copie extras ( pe care banca ti-l face a doua zi).
Cei care spera sa se schimbe si sa depuna in luna lui Iulie, deja trebuie sa se grabeasca, mai ales ca aintervenit o prim modificare la lista cu salariati...
P.S.- la ce dreaq le trebuie sa stie nivel de educatie?
- cerere, declarartie, tabel
mai trebuie sa anexezi:
-copii OP-uri,
- copie extras ( pe care banca ti-l face a doua zi).
Cei care spera sa se schimbe si sa depuna in luna lui Iulie, deja trebuie sa se grabeasca, mai ales ca aintervenit o prim modificare la lista cu salariati...
P.S.- la ce dreaq le trebuie sa stie nivel de educatie?
Dintre aia cu ISCED 0,1 si 2 probabil fac recrutari pentru viitorii functionari ANAF, AJOFM........
-
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Pentru StroescuD
Sa se grabeasca, pentru ce? Unde sa il depune si cum, in ce format?
Sa se grabeasca, pentru ce? Unde sa il depune si cum, in ce format?
EEEEEE carcotasi sunteti!!!!
Baietii stie, cunoaste, are informatii!
Garantez pentru ei ca vor depune actele pe 25.07.2020, mai
ales ca limita in iulie este 27.
Baietii stie, cunoaste, are informatii!

Garantez pentru ei ca vor depune actele pe 25.07.2020, mai
ales ca limita in iulie este 27.
-
Dar de la vine abrevierea ISCED?
Clasificare europeana a nivelului de studii.
-
Multumesc @cernatv. Dar ce treaba are asta cu ipoteticul 41,5%?