Doua persoane cu cate un concediu medical una la CASMB una la CASAOPSNAJ.
Cum se trimit documentele pentru recuperarea sumelor (cerere, centralizator, ex.certificat completat)?
in programul de salarii se fac documente cu amandoua pentru CASMB.
Multumesc.
Recuperare sume concediu medical doua case
-
Re: Recuperare sume concediu medical doua case
In prima faza se transmit pe email (adresa + centralizatorul in format XL modelul lor - pe care poti sa il descarci si din saga) care se semneaza, stampileaza, scanate, transmise.
In faza 2 se trimit prin posta cu opis si confirmare de primire la care se adauga exemplarul roz al CM completat cu partea de jos a platitorului.
Daca intri pe site-ul casei gasesti acolo toate informatiile.
In faza 2 se trimit prin posta cu opis si confirmare de primire la care se adauga exemplarul roz al CM completat cu partea de jos a platitorului.
Daca intri pe site-ul casei gasesti acolo toate informatiile.
De ce ștampilă?!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Eu am vorbit la casa de sanatate si asa mi-au zis sa le tiparesc, semnez, stampilez, scanez si transmit : ce-i drept pe platforma nu zic sa le stampilezi.
Eu am depus azi si in confirmarea cu numarul inregistrarii mi-au scris : " La acest moment, nu putem confirma ca fisierele transmise sunt valide, ca se pot deschide sau ca sunt lizibile. In cel mai scurt termen posibil, cererea si documentele receptionate vor fi verificate de un operator CASMB si vi se va comunica la aceasta adresa de email un raspuns"
Eu am depus azi si in confirmarea cu numarul inregistrarii mi-au scris : " La acest moment, nu putem confirma ca fisierele transmise sunt valide, ca se pot deschide sau ca sunt lizibile. In cel mai scurt termen posibil, cererea si documentele receptionate vor fi verificate de un operator CASMB si vi se va comunica la aceasta adresa de email un raspuns"
Mie, CAS Cluj, mi-au mai cerut sa depun ,pe langa cele aratate mai sus,si:
- D112 anexa 1 si anexa 1.1
- Recipisa la D112
- D112 anexa 1 si anexa 1.1
- Recipisa la D112
Si la Bucuresti se cereau dar cand se depuneau la ghiseu, nu acum on-line.