Obiectele de inventar

butnaruc323

OBIECTE DE INVENTAR

#16 Mesaj de butnaruc323 »

multumesc ff mult, dar nuam decat saga c deci nu pot sa urmez instructiunile tale pt ca nu le am. deci am facut 603 = 303 direct in articole cotab. si 8035(? nu am 8039) = 999. NU STIU DACA ESTE CHIAR BINE???

tomac

#17 Mesaj de tomac »

Butonul "Bon de consum" sau "Dare in folosinta a OI" apare si daca folositi SAGA C. Deosebirea fata de versiunea integrata este ca in SAGA C (doar cu parte de contabilitate activata) nu puteti tine o evidenta cantitativ-valorica a acestor stocuri si nu puteti controla cantitatea consumata sau data in folosinta.
In rest nu e problema. Balazse v-a indicat sa apasati butonul "Dare in folosinta OI". Acesta apare in partea dreapta-mijloc a ecranului de intrari daca veti valida o intrare in care ati introdus un obiect de inventar utilizind contul 303.Similar apare "Bon consum" daca folositi orice cont din grupa 30.
In SAGA C daca apasati aceste butoane veti putea tipari "Bon de consum" sau "PV de dare in folosinta a OI" pentru intreaga cantitate intrata si la apasarea butonului "Accept" vi se genereaza articole contabile de tip 60x=30x.
Legat de 8035 este corect sa va apara acest cont. 8039 nu mai exista in planul de conturi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

butnaruc323

#18 Mesaj de butnaruc323 »

multumesc am gasit si eu ,,neavenitul"

Scrie răspuns