cont banca

Chestiuni specifice programului SAGA B.
iepanl

cont banca

#1 Mesaj de iepanl »

Daca o societate are conturi la mai multe banci, cum pot sa creez o banca noua programul permite numai doua? Am de ex. o societate care are deschise la 5 banci conturi curente in lei si 3 conturi in valuta.
Multumesc

dobritad

Re: cont banca

#2 Mesaj de dobritad »

[quote="iepanl"]Daca o societate are conturi la mai multe banci, cum pot sa creez o banca noua programul permite numai doua? Am de ex. o societate care are deschise la 5 banci conturi curente in lei si 3 conturi in valuta.
Multumesc[/quote]

mergi in plan de conturi
adauga
5121.1 banc post
5121.2 trezorerie
5121.3 brd
.......

balani430

#3 Mesaj de balani430 »

Din pacate programul nu permite configurarea a mai mult de 2 conturi de banca, pentru ordine de plata. Banuiesc ca la asta te referi.

cretum

cont banca

#4 Mesaj de cretum »

Daca mergeti la balanta de preluare si formati analitice acolo sa-r putea sa mearga

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Programul va permite sa utilizati cite conturi analitice doriti. Din pacate nu ati inteles ce inseamna "Conturi automate". Ati introdus acolo la banca1, banca2, et. analiticele. La conturi automate se folosesc doar sintetice. Stergeti analiticele introduse la banca1, banca2, etc. si lasati doar sinteticul in banca1. Daca la banca1 introduceti 5121, veti vedea ca va vor aparea in lista de selectie de la jurnal de banca, toate analiticele contului 5121.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

balani430

#6 Mesaj de balani430 »

Eu m-am referit la cele 2 conturi introduse in configurarea unitatii, conturi care apar apoi pe op-uri. Nu contul sintetic, ci iban-ul efectiv.
Analitice in planul de conturi se pot face cate vrei, dupa necesitati.

paidolat181

#7 Mesaj de paidolat181 »

Si la firmele cu care lucrez eu (in special la bugetari) este necesar ca in configurare societati sa avem posibilitatea sa introducem conturile IBAN pentru mai mult de 2 banci (minim 5) pentru a putea fi preluate automat la editarea OP-urilor.
Ar fi bine daca si ceilalti care au nevoie de asa ceva sa solicite acest lucru sau cel putin sa subscrie la acest mesaj.
:wink:

Scrie răspuns