formulare compensari

costachev

formulare compensari

#1 Mesaj de costachev »

va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez si de unde pot procura formulare tipizate pentru compensari

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Tipizatele pentru compensari (Proces Verbal de Compansare) se cumpara de la Tipografia Monitorului Oficial (pentru Bucuresti este pe Nicolae Titulescu) iar in tara se cumpara de unde se cumparau prima si prima oara facturile tipizate (inainte de aparitia tiprografiilor agreeate).
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

pintiliem

#3 Mesaj de pintiliem »

Sau intra pe pagina web a Companiei Imprimeria Nationala SA si vei gasi lista distribuitorilor de formulare tipizate cu regim special din toata tara, cu adresa, mail si numar de telefon.

pintiliem

#4 Mesaj de pintiliem »

Iar daca te intereseaza legislatia, citeste:

- Normele metodologice privind monitorizarea datoriilor nerambursate la scadenta ale contribuabililor, persoane juridice, in vederea diminuarii blocajului financiar si a pierderilor din economie;
- Regulamentului de compensare a datoriilor nerambursate la scadenta ale contribuabililor, persoane juridice (mai ales formularele din anexa) – aprobate prin Hotararea 685 / 23.08.1999 (MO 416/30.08.1999) cu modificarile ulterioare (ex. HG 804/30.09.1999, HG 981/24.11.1999 etc.)

ungureanuc

#5 Mesaj de ungureanuc »

pintiliem scrie:Sau intra pe pagina web a Companiei Imprimeria Nationala SA si vei gasi lista distribuitorilor de formulare tipizate cu regim special din toata tara, cu adresa, mail si numar de telefon.
Din pacate nu este actualizata lista, a ramas cea veche, de pe vremea cand facturile erau cu regim special. Eu am dat o multime de telefoane pana m-am lamurit. In final am sunat la Imprimeria Nationala si am obtinut numarul de telefon al al distribuitorului din orasul meu - dupa insistente, pentru ca doamna de acolo abia l-a gasit.

pintiliem

#6 Mesaj de pintiliem »

Lista nu este actualizata, intr-adevar, desi te-ai astepta sa fie avand in vedere dimensiunea Companiei Imprimeria Nationala, totusi pagina web poate fi folositoare ca punct de plecare pentru identificarea distribuitorilor locali. Am in vedere lista centrelor judetene de distributie si preluare comenzi ale Imprimeriei Nationale, care ar trebui sa fie actualizata.

Scrie răspuns