marirea partitiei C
-
marirea partitiei C
nu mai am spatiu pe C si vreau sa-l maresc cu 10 gb din alta partitie, dar nu stiu cum se face si ce program trebuie sa folosesc .
daca stie cineva,am rugamintea sa ma ajute si pe mine si eventual sa-mi spuneti daca exista riscul de a pierde informatiile de pe C.(in special programul saga)
va multumesc.
daca stie cineva,am rugamintea sa ma ajute si pe mine si eventual sa-mi spuneti daca exista riscul de a pierde informatiile de pe C.(in special programul saga)
va multumesc.
- pascutac983
Re: marirea partitiei C
Poti sa il extinzi folosind aplicatia Norton Partition Magic, dar toata treaba trebuie facuta cu mare atentieserbanm815 scrie:nu mai am spatiu pe C si vreau sa-l maresc cu 10 gb din alta partitie, dar nu stiu cum se face si ce program trebuie sa folosesc .
va multumesc.
Iti recomand sa ceri ajutorul cuiva care a mai facut asa ceva, oricum, inainte de a face ceva sa iti faci o copie de siguranta pentru a nu pierde date (iti copiezi folderul SAGA C.3.0 pe alta partitie pe care nu vei face schimbari sau pe un cd sau pe un USB Stick), pentru detalii mai amanuntite sau chiar sa iti dau programul Norton Partition Magic sa imi trimiti un PM.
-
am incercat cu partition magic 8 ,dar este versiune demo si nu pot face modificare de partitie cu ea .....( am chemat si o persoana care se pricepe la IT si n-a reusit nici el) acum stiu ce trebuie sa fac ,dar imi trebuie o versiune buna a programului .
am adresa [email protected]
am adresa [email protected]
- pascutac983
Partition Magic
Ti-am trimis un PM cu link-ul pt Parition Magic FULL
-
Sfatul meu: nu folositi acest program daca nu aveti notiuni de informatica, daca nu intelegeti ce inseamna partitii, etc. Si in primul rind nu utilizati acest program fara a efectua salvari a datelor.
Mai degraba apelati la cineva ce stie ce face.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
- pascutac983
I-am trimis un PM in care i-am explicat ce presupune acest lucru si i-am recomadat sa ceara ajutorul cuiva care a mai facut o repartitionare cu ajutorul programului Partition Magic, m-am oferit chiar eu sa fac repartitionare cu ajutorul unui remote desktop, dar am avut unele dificultati de comunicare, totusi se pare ca problema a fost rezolvata (am primit un nou PM confirmand acest lucru).tomac scrie:Sfatul meu: nu folositi acest program daca nu aveti notiuni de informatica, daca nu intelegeti ce inseamna partitii, etc. Si in primul rind nu utilizati acest program fara a efectua salvari a datelor.