listare bonuri consum

ionascus

listare bonuri consum

#1 Mesaj de ionascus »

Cum pot lista toate bonurile de consum si procesele verbale de dare in folosinta a obiectelor de inventar dintr-o luna?

bogeanua

#2 Mesaj de bogeanua »

Dupa ce introduceti factura la Intrari si o validati va apare la mijloc dreapta o fereastra denumita Bon de consum sau Dare in folosinta O.I. dupa caz.Accesati aceasta fereastra si veti rezolva problema.
Pentru raspuns vreau un.....detector radar. :lol: :lol: :lol:

ionascus

#3 Mesaj de ionascus »

Bonurile le-am intocmit dar as vrea sa le listez toate o data, nu cate unul pe pagina.
Asa cum se pot lista nir-urile

bogeanua

#4 Mesaj de bogeanua »

Din fisierul Intrari bonurile de consum se pot lista numai separat pe fiecare NIR.Cred ca problema se poate rezolva doar daca folositi partea de stocuri.

ionascus

#5 Mesaj de ionascus »

Pai folosesc partea de stocuri si totusi nu gasesc de unde pot lista toate bonurile de consum dintr-o luna o data.

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

ionascus scrie:Pai folosesc partea de stocuri si totusi nu gasesc de unde pot lista toate bonurile de consum dintr-o luna o data.
nu se pot lista toate bonurile deodata pe o perioada dorita ci doar unul cate unul indiferent ce varianta folositi.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

danilevicis

#7 Mesaj de danilevicis »

eu le listez din situatii consumuri si filtrez perioada si tipul. asa se vede data cand au fost date in consum si tipul anume. e aceiasi chestie
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

ionascus se referea la listarea bonurilor pe o perioada aleasa, asa cum se pot lista NIR-urile din intrari, toate unul cate unul pe o perioada. De aceea am spus ca nu se pot lista toate ci doar unul cate unul.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns