Buna ziua,
Am instalat astazi ultima versiune a programului v.3.0.551 si la accesarea butonului e-Facturi apare un pop-up cu mesajul "PBRIDGE is not an object. 1924". Dupa inchiderea ferestrei pop-up mentionata apare intradevar ecranul e-Facturi dar nu apare solicitarea codului de acces SPV, necesar pentru transmiterea si preluarea facturilor electronice si nici butonul 'Genereaza cod acces'. Ar putea acest lucru sa impiedice transmiterea? Mentionez ca programul este instalat pe un calculator avand ca sistem de operare Windows XP.
Va multumesc,
Afisare eroare la acces buton e-Facturi
-
Afisare eroare la acces buton e-Facturi
- Fişiere ataşate
-
- Ecran e-Facturi.JPG (79.67 KiB) Vizualizat de 757 ori
-
- Pop-up eroare.JPG (33.06 KiB) Vizualizat de 757 ori
Re: Afisare eroare la acces buton e-Facturi
Treci repede pe un calculator cu Windows 10 (Deja nici Windows 7 nu are suport, dar atunci XP). 

-
Buna ziua,
As fi preferat sa se fi mentinut si o varianta alternativa de creare a fisierului .html
Multumesc.
As fi preferat sa se fi mentinut si o varianta alternativa de creare a fisierului .html
Multumesc.
Poate ca exista, dar atunci contacteaza echipa Saga. Aici gasesti mai degraba utilizatorii programului Saga.
Totusi, consider ca nu reprezinta un mare efort financiar achizitionarea unui calculator cu Windows 10 (chiar daca ii refurbished).
Totusi, consider ca nu reprezinta un mare efort financiar achizitionarea unui calculator cu Windows 10 (chiar daca ii refurbished).
-
Multumesc, asa o sa fac.