Buna,
lucrez mult cu furnizori externi si la receptia stornarilor la produse am tot diferente. Programul ma anunta sa fac manual articole contabile pentru a regla diferenta.
as dori sa stiu si parerea voastra despre cum fac inregistrarea la articole daca am diferente cu minus si cum cele cu plus.
multumesc frumos.
stornare - inregistrare articol contabil diferente
Un caz concret te-ar fi ajutat primind din partea noastra de explicatii.
Asa ca raspuns: minusurile le inchizi cu plusuri si plusurile cu minusuri.
Nici mie nu imi place cum am raspuns si nici tu nu vei intelege mai nimic.
Vino cu o situatie concreta.
Asta imi aduce in minte o situatie petrecuta acum vreo doua saptamani. Ma suna o prietena sa ma intrebe daca exista undeva pe NET un site unde sa-ti poti calcula salariul de la net la brut si de la brut la net. Ne cunoastem de ceva timp - nu stiu, totusi, la ce firma lucreaza si nici nu sunt un curios din fie - si m-am oferit sa-i calculez in SAGA ceea ce avea nevoie urgent.
Mi-a spus: Nu te supara, nu pot sa iti spun suma pentru ca e confidentiala!.
Asa si cu tine.
Asa ca raspuns: minusurile le inchizi cu plusuri si plusurile cu minusuri.
Nici mie nu imi place cum am raspuns si nici tu nu vei intelege mai nimic.
Vino cu o situatie concreta.
Asta imi aduce in minte o situatie petrecuta acum vreo doua saptamani. Ma suna o prietena sa ma intrebe daca exista undeva pe NET un site unde sa-ti poti calcula salariul de la net la brut si de la brut la net. Ne cunoastem de ceva timp - nu stiu, totusi, la ce firma lucreaza si nici nu sunt un curios din fie - si m-am oferit sa-i calculez in SAGA ceea ce avea nevoie urgent.
Mi-a spus: Nu te supara, nu pot sa iti spun suma pentru ca e confidentiala!.
Asa si cu tine.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!