Buna ziua,
Intampin urmatoarea eroare la depunerea d112
* EROARE - A_1=(53) si (A_3#'N' sau (VB_A-tichete_A)>4000 sau A_sal1#3000). Trebuie selectat A_1=1 !
daca fac corectarile cerute, se modifica in mod automat norma de lucru intr-o norma intreaga, pe cand
- salariata a fost incadrata cu un salariu minim de 3300 lei;
- si-a incetat activitatea la mijlocul lunii (120 ore lucrate/oct)
- i s-au platit in bani zilele de CO neefectuate.
Rog suport in corectarea erorilor.
Multumesc anticipat.
Suport corectare eroare D112
Re: Suport corectare eroare D112
Refaceți actualizarea și apăsați actualizare date în stat. Re-generați declarația. Dacă, în continuare, întâmpinați probleme trimiteți o salvare a bazei de date pe mail indicând problema și la ce salariat vă apare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
buna seara, intampin urmatoarea problema: nu se genereaza xml la declaratia 112 . chestia e ca problema e doar la o firma cu angajati peste 10 salariati.
ce solutie am? multumesc de ajutor , anticipat.
ce solutie am? multumesc de ajutor , anticipat.
Nu se generează pentru că? Dă vreo eroare? Dacă da, care? Apăsați butonul "Generare XML" și vedeți ce mesaj primiți.
Buna ziua. Si eu am un angajat cu 5 ore/luna care are in alta parte salariul de baza mai mare decat 3300, la detalii e bifat baza de contributii egala cu sal minim si totusi cand generez statul de plata imi calc. CAS si CASS de plata de catre unitate. Am dat actualizare stat, actualizare declaratie 112 ,am actualizat si programul. Unde gresesc?
Aici vedeți cum identificați salariații de la care apar diferențele de contribuții sociale - https://www.sagasoftware.ro/diferente-cascass-cum-sa-identificati-de-unde-provin/