Eroare acces e-factura

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
tomac

Re: Eroare acces e-factura

#16 Mesaj de tomac »

Azi conectarea conturilor la SPV sau generarea de coduri a fost blocată de ANAF. Pentru că lucrează. Dar ei nu au probleme, noi avem. Contabilii și firmele de soft.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

stroescud

#17 Mesaj de stroescud »

tomac scrie: Joi Ian 11, 2024 5:40 pm Azi conectarea conturilor la SPV sau generarea de coduri a fost blocată de ANAF. Pentru că lucrează. Dar ei nu au probleme, noi avem. Contabilii și firmele de soft.
Nu stiu cat este de fezabila, dar eu as strange toate postarile intr-o subpagina "e-factura"
si dumneavoastra . la SAGA" va dati seama mai repede de nefunctionalitatile
siteurilor ANAF, e-guvernare si sa puneti imediat cind sunt probleme de conectare
cu serverele lor.
Poate asa vor vedea cei care au probleme si nu se vor mai agita.
Este drept ca si un contabil cu putina experienta IT poate realiza asta.
Dar e mai simplu, "hai la SAGA" sa-i intrebam.

tomac

#18 Mesaj de tomac »

Nu este fezabilă. Până să apuc eu să văd ce e cu o postare mai apar 10 pe aceeași temă. Oamenii nu au răbdare să caute, se supără dacă le spui să facă asta, toți cred că problema lor e cea mai importantă. Unii au impresia că postând același lucru în 3 locuri obțin răspuns mai rapid...
Fezabil devine să șterg eu topicuri inutile sau să le închid. Așa cum am început să fac cu cele unde au triplat unii postările.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

guiuh6

#19 Mesaj de guiuh6 »

Buna ziua, in ecranul e- facturi pe bara cu codul de acces am trecuta o data de expirare . Se primeste automat un nou cod de acces ? Multumesc !

ilincam648

#20 Mesaj de ilincam648 »

tomac scrie: Lun Ian 08, 2024 10:35 pm Nu aveți setată corect data calculatorului!
Buna dimineata! Pana la update-ul 568 nu au existat probleme si nu s-a umblat la format-ul datei sau al orei. Puteti detalia ce inseamna nu aveti setata corect data calculatorului? Multumesc!

lupud91

#21 Mesaj de lupud91 »

Captură de ecran 2024-01-17 175930.png
Captură de ecran 2024-01-17 175930.png (82.5 KiB) Vizualizat de 2166 ori
Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Ieri e-factura din SAGA functiona ok. Azi, nu stiu din ce motiv, deschid e-factura in SAGA dar nu importa numic din SPV. Am intrat pe SPV la ANAF si vad ca functioneaza, chiar am si facturi noi. Care ar putea fi problema SAGA sau SPV?

grecua579

#22 Mesaj de grecua579 »

Buna ziua, de ieri nu se mai vede nici o factura de importat. Am actualizat de doua ori si degeaba? Stiti ceva?

gheorghei642

#23 Mesaj de gheorghei642 »

Pe la noi nici site-ul ANAF respectiv cel al MF nu se deschid.

stroescud

#24 Mesaj de stroescud »

gheorghei642 scrie: Joi Ian 18, 2024 8:33 am Pe la noi nici site-ul ANAF respectiv cel al MF nu se deschid.
Merg cu intermitenta , au mentenanta!

popam650

#25 Mesaj de popam650 »

Nici la mine nu merge sa descarc facturi primite in SPV desi le vad daca intru direct in SPV. Am actualizat Saga.

bostanc754

#26 Mesaj de bostanc754 »

zamans620 scrie: Mie Ian 10, 2024 11:07 am Buna ziua

la configurarea e-Facturi , in fereastra Cod de acces SPV, dupa ce apas Generaza cod acces, primesc urmatorul raspuns: Nu exista niciun CIF pentru care sa aveti drept in SPV. Mentionez ca token-ul este conectat la calculator si am acces pe site-ul ANAF la SPV. Am reinstalat ultima versiune SAGA, restart la calculator. Primesc aceeasi eroare.
Buna ziua,
Ati rezolvat problema cu generarea codului? exact aceasta eroare o am si eu. :(

pascutac

#27 Mesaj de pascutac »

Această eroare apare de obicei la semnăturile aprobate recent de ANAF pentru SPV. După 24-48 de ore de la aprobare SPV puteți reîncerca.

tudorachea323

#28 Mesaj de tudorachea323 »

Buna ziua! Am si eu o e-factura primita pe care o vad mereu afisata in tabul `Import e-Facturi primite` si pe care am preluat-o deja de vreo cinci ori... interesant este ca Saga nu o preia de mai multe ori in Intrari, ci se opreste pe linia unde am importat-o initial, ceea ce este grozav, insa nu inteleg de ce ramane agatata acolo.

bostanc968

#29 Mesaj de bostanc968 »

la configurarea e-Facturi , in fereastra Cod de acces SPV, dupa ce apas Generaza cod acces, primesc urmatorul raspuns: Nu exista niciun CIF pentru care sa aveti drept in SPV. Mentionez ca token-ul este conectat la calculator si am acces pe site-ul ANAF la SPV. Am reinstalat ultima versiune SAGA, restart la calculator. Primesc aceeasi eroare.
Bună ziua,
Ati rezolvat? Această eroare o primesc și eu de câteva zile. Mulțumesc!

stroescud

#30 Mesaj de stroescud »

bostanc968 scrie: Sâm Ian 20, 2024 5:31 pm

Bună ziua,
Ati rezolvat? Această eroare o primesc și eu de câteva zile. Mulțumesc!
Dar ati inscris si firmele pentru care vreti sa depuneti declaratii si altele la ANAF?
Nu este suficient sa va inscrieti dumneavoastra, trebuie sa inscrieti si firmele pentru care vreti sa aveti relatie in ANAF.

Scrie răspuns