Eroare acces e-factura
Re: Eroare acces e-factura
Există un decalaj inexplicabil la ANAF între momentul aprobării accesului firmei în SPV și accesul efectiv la e-Factura. Probabil au un chinez bătrân care operează manual legarea firmelor nou-aderate la SPV la modulul e-Factura.
Am pățit-o și eu. Am înrolat firma în SPV, în aceeași zi am putut accesa SPV, dar accesul la e-factura l-am obținut abia după aproximativ o săptămână. Nu este de la Saga. Trebuie să aveți doar ceva mai multă răbdare.
Am pățit-o și eu. Am înrolat firma în SPV, în aceeași zi am putut accesa SPV, dar accesul la e-factura l-am obținut abia după aproximativ o săptămână. Nu este de la Saga. Trebuie să aveți doar ceva mai multă răbdare.
https://adilupita.wordpress.com/
Îmi puteți spune cum înregistrez ambalajele returnabile în saga ps. Nu am stocuri.
Dacă nu aveți partea de stocuri activă nu aveți cum să le înregistrați decât valoric.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua,
In momentul in care introduc factura noua in iesiri imi dispare coloana efactura si nu o mai pot bifa (pentru ca nu mai am ce). Daca ma duc pe o factura emisa anul trecut si ii dau modificare pot sa bifez efactura. Mentionez ca am ultima actualizare sagac instalata. Am si cod spv generat. Multumesc!
In momentul in care introduc factura noua in iesiri imi dispare coloana efactura si nu o mai pot bifa (pentru ca nu mai am ce). Daca ma duc pe o factura emisa anul trecut si ii dau modificare pot sa bifez efactura. Mentionez ca am ultima actualizare sagac instalata. Am si cod spv generat. Multumesc!
Așa este. Nu se mai justifică acea coloană în 2024.
Buna ziua,
Incerc sa import e-factura pentru o firma pentru care am obtinut acces la SPV in urma cu doua saptamani si la generare cod SPV primesc eroarea din fisierul atasat. Ma puteti ajuta? Ce trebuie sa fac?
Multumesc
Incerc sa import e-factura pentru o firma pentru care am obtinut acces la SPV in urma cu doua saptamani si la generare cod SPV primesc eroarea din fisierul atasat. Ma puteti ajuta? Ce trebuie sa fac?
Multumesc
Să așteptați să funcționeze sistemul și să reîncercați.
Schimbati browserul. folositi Firefox sau Opera!
@stroescud - nu are nici cea mai mică legătură. Eroarea din imagine a apărut în program, în SAGA. A apărut de azi când au dat mesaj de eroare cei de la ANAF pe motiv că serverul e în mentenanță.
-
Buna seara!
Incerc sa transmit o factura din SAGA si mi da urmatoarea eroare " exista erori de depunere sau generare, verificati aceste facturi".
Am actualizat programul si aceeasi eroare.
Tin sa mentionez ca factura sete emisa de catre client si am ales tip L.
Multumesc anticipat!
Incerc sa transmit o factura din SAGA si mi da urmatoarea eroare " exista erori de depunere sau generare, verificati aceste facturi".
Am actualizat programul si aceeasi eroare.
Tin sa mentionez ca factura sete emisa de catre client si am ales tip L.
Multumesc anticipat!
Vedeți ce erori se generează și sunt afișate în pagina de detalii.
factura emisa de client in numele furnizorului cine o transmite
-
Buna dimineata!
La Detalii i mi spune ca "ptr. acest document nu se genereaza fact.electronica momentan."
La Detalii i mi spune ca "ptr. acest document nu se genereaza fact.electronica momentan."
@paund - furnizorul înscris în acea factură.
@gerorgescug - refaceți actualizarea programului. Posibilitatea de trimitere a facturii emisă de client în numele furnizorului a fost operată în versiunea curentă încă de la data la care a anunțat și ANAF introducerea ei.
@gerorgescug - refaceți actualizarea programului. Posibilitatea de trimitere a facturii emisă de client în numele furnizorului a fost operată în versiunea curentă încă de la data la care a anunțat și ANAF introducerea ei.
Am un certificat digital in cloud, neexpirat, nerevocat. Pana la modificarea modului de acces pe noul link e-Facura nu au fost probleme cu transmiterea facturilor direct din spv. De la introducerea noului link e-Factura nu mai putem incarca facturile, imi cere parola si otp-ul la nesfarsit. Mai are cineva aceasta problema, sau momentan nu functioneaza link-ul?