Eroare acces e-factura
Re: Eroare acces e-factura
@borzf - Problema era de la ANAF și s-a rezolvat între timp.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Eroare acces e-factura
Buna ziua! La una dintre societatile din program, dupa ce intri pe e-factura apare in coltul stanga sus " neconectat la spv". facturile se genereaza si preiau dar apoi apare mesajul : "Nu ati optat pentru transmiterea in spv a e-facturilor. Documentele au fost generate, dar nu au fost transmise in spv" .
Am verificat token-ul, inregistrarea la Anef, etc. Totul este in regula . Dar acest mesaj apare de cate ori incerc
Am verificat token-ul, inregistrarea la Anef, etc. Totul este in regula . Dar acest mesaj apare de cate ori incerc
Dacă e așa încercați să generați cod SPV. Acesta probabil că a expirat la acea societate.
imi cere sa generez cadul spv de fiecare data. Tot nu merge
E o problemă, de ieri, cu generarea codurilor SPV.
-
Buna ziua!
De fiecare data cand vreau sa generez un cod de acces la e-factura imi apare eroarea din imagine.
Pana astazi nu au mai fost erori la generarea codului de acces. Astazi am observat aceasta problema.
Firmele la care am generat cod de acces acum ceva timp merg fara probleme.
De fiecare data cand vreau sa generez un cod de acces la e-factura imi apare eroarea din imagine.
Pana astazi nu au mai fost erori la generarea codului de acces. Astazi am observat aceasta problema.
Firmele la care am generat cod de acces acum ceva timp merg fara probleme.
- Fişiere ataşate
-
- Untitled.png (20.83 KiB) Vizualizat de 2070 ori
pentru că nu merge serviciul web al ANAF care permite asta!
Și pentru că ANAF nu e în stare să returneze eroare într-un xml inteligibil sau un json ci întoarce ditamai pagina html! Dacă reinstalați ultima versiune veți primi un mesaj inteligibil, mai exact va traduce programul porcăria aia.
Și pentru că ANAF nu e în stare să returneze eroare într-un xml inteligibil sau un json ci întoarce ditamai pagina html! Dacă reinstalați ultima versiune veți primi un mesaj inteligibil, mai exact va traduce programul porcăria aia.
buna ziua,eu primesc acest mesaj cand incerc sa ma autentific,
Sesiune terminată cu succes!
Pentru a iniţia o nouă sesiune vă rugăm închideţi şi redeschideţi browserul.
Pentru asistenţă tehnică, vă rugam să completaţi formularul de contact.
Sesiune terminată cu succes!
Pentru a iniţia o nouă sesiune vă rugăm închideţi şi redeschideţi browserul.
Pentru asistenţă tehnică, vă rugam să completaţi formularul de contact.