Buna ziua.
Exista vreun tutorial despre cum trebuie sa setam programul ca sa putem transmite documente pe email direct din program? Sau ce setari trebuie sa facem. Multumesc
Transmitere pe E-mail
Re: Transmitere pe E-mail
faci cont de mail pe firma pe gmail.com
apoi configurezi ca mai jos
-faci un test sa functioneze.. daca nu mergi in gmail.com si configureaza corect apoi
va functiona sa trimiti documente din Saga apasând pe plic direct.

apoi configurezi ca mai jos
-faci un test sa functioneze.. daca nu mergi in gmail.com si configureaza corect apoi
va functiona sa trimiti documente din Saga apasând pe plic direct.

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
ne cere sa activam accesul aplicatiilor mai putin sigure din sectiunea "Securitate" a contului de email.
Acea setare de acces nu o gasim. ne puteti face un printsreen ( sau mai multe) despre unde se afla acea comada si calea de a ajunge acolo?
Acea setare de acces nu o gasim. ne puteti face un printsreen ( sau mai multe) despre unde se afla acea comada si calea de a ajunge acolo?
Nu mai există aplicații mai puțin sigure. Trebuie activată autentificarea în 2 pași și definită parolă pentru aplicații. Detalii aici https://support.google.com/accounts/answer/185833?hl=ro
Parola generată se va copia și se va utiliza în SAGA.
Parola generată se va copia și se va utiliza în SAGA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.