Renuntare Saga WEB
Renuntare Saga WEB
Cum se poate renunta la Saga Web, pt a reveni doar la varianta desktop? In varianta desktop pt firma migrata in WEB nu sunt active meniurile restaurare sau client-server
Re: Renuntare Saga WEB
Salvati baza de date din platforma Web din “Administrare” > “Intretinere BD” > “Salvare-indexare” si apoi o descarcati pe calculator din “Administrare” > “Intretinere BD” > “Restaurare” > “Descarca”.
In locatia in care doriti sa preluati baza de date veti accesati programul Saga, definiti societatea din “Configurare societati” (si validati preluarea datelor contabile fara sa completati sume). Ulterior comutati baza de date in “Client server” din pagina “Adminitrare” > “Intretinere BD” > “Client – Server” apasand butonul “Comuta in sistem client-server-server” si la final restaurati baza de date salvata din Web. Restaurarea se va realiza din “Administrare” > “Intretinere bd” > “Restaurare” > “Restaurare din alta locatie”.
In locatia in care doriti sa preluati baza de date veti accesati programul Saga, definiti societatea din “Configurare societati” (si validati preluarea datelor contabile fara sa completati sume). Ulterior comutati baza de date in “Client server” din pagina “Adminitrare” > “Intretinere BD” > “Client – Server” apasand butonul “Comuta in sistem client-server-server” si la final restaurati baza de date salvata din Web. Restaurarea se va realiza din “Administrare” > “Intretinere bd” > “Restaurare” > “Restaurare din alta locatie”.
Buna ziua! Incerc sa ies din Sagaweb -am probleme la transmiterea facturilor - si nu pot urma pasii de mai sus - nu am activ butonul de restaurare -am putut doar salava Baza de date in alta locatie - ma puteti ajuta?
Butonul de restaurare il folosesti in aplicatia desktop, din aplicatia web folosesti doar salvarea.https://www.sagasoftware.ro/saga-web-saga-intr-o-noua-perspectiva/ scrie:Ce se întâmplă dacă doriți să renunțați la web sau dacă încetați colaborarea cu acea firmă și doriți să predați baza de date?
Nimic mai simplu. Puteți oricând să descărcați baza de date din web, folosind ecranul “Administrare/Întreținere BD” și să o restaurați în orice program SAGA C cu licență sau într-o instanță web la care aveți drept de utilizare pentru acel cod fiscal.
Buna ziua,
Ati reusit sa renuntati conform indicatiilor de mai sus?
incerc sa ma loghez in saga desktop pentru o firma care nu e in web si nu reusesc, se blocheaza programul si se inchide.
Ati reusit sa renuntati conform indicatiilor de mai sus?
incerc sa ma loghez in saga desktop pentru o firma care nu e in web si nu reusesc, se blocheaza programul si se inchide.
Buna seara, din saga web nu salveaza toata baza de date, ci doar ultimele 4 luni
Cum se poate salva din saga web intrega baza de date? Pentru a o putea restaura local?
Se misca foarte greu si de aceea dorim sa revenim la varinata locala
Cum se poate salva din saga web intrega baza de date? Pentru a o putea restaura local?
Se misca foarte greu si de aceea dorim sa revenim la varinata locala
Nu este adevărat. Ultimele luni sunt afișate. Dar toate datele sunt acolo.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua,plaiuj scrie: ↑Mie Ian 03, 2024 7:47 pm Salvati baza de date din platforma Web din “Administrare” > “Intretinere BD” > “Salvare-indexare” si apoi o descarcati pe calculator din “Administrare” > “Intretinere BD” > “Restaurare” > “Descarca”.
Am incercat sa revin la SagaC asa cum a-ti enuntat mai sus dar ma blochez in punctul Validare preluare date contabile. Daca a-ti putea fi mai explicit va rog!
Cu stima,
La validare date contabile, dati luna si anul de preluare ( eu de regula dau cu un an in urma ( ca daca am nevoie sa devalidez pana la inceputul anului, sa nu comenteze de preluare initiala)) , nu introduceti nici o suma si validati.
Apoi puteti sa faceti restaurarea datelor.
Apoi puteti sa faceti restaurarea datelor.