Selectie automata din fereastra dupa X secude

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
tatard

Selectie automata din fereastra dupa X secude

#1 Mesaj de tatard »

salut,

azi am IMPORTAT din eFactura 2900 facturi (douamiinouasute).
toate bune si frumoase. dar din cand in cand imi zicea ca pe o factura sunt pozitii identice cu pret identic si ma intreba daca vreau sa cumulez.

aici ar fi bine ca fereastra respectiva sa aiba un contor de 10 secunde... si sa aiba implicit unul dintre butoane acceptat DUPA cele 10 secunde.

fie ca e YES fie ca e NO... cred ca NO ar fi mai indicat.
iar cei care au nevoie de YES... o sa apese in 10 secunde YES... iar noi cei care importam IN BLOC scapam de un click.

timpi de lucru...
primele 1900 facturi le-am importat (adica dupa selectie totala si accept) in 25 minute apoi s-au validat in 32 minute (am stat 57 minute cu ochii in ecran - dupa ce am stat 4 ore sa le descarc de pe server)
umatoarele 1000 de facturil le-am importat in cca 15 minute, dar a mers repede validarea (cca 15 minute) - poate si-a facut PC-ul meu curaj / sau ceva update in fundal in sesiunea precedenta - nu stiu cat a durat descarcarea ca am dormit de amiaza :roll: .
totul pe sistem curat si saga 570 proaspat instalata (ca 571 face "figuri" la numere de facturi de 17 caractere - tema pe care am discutat cu Saga pe un tichet).

asadar, acesta ar fi un feature request pentru automatizarea totala a preluarii facturilor din eFactura. s-ar putea face atunci niste PowerAutomate in care seara, dai la descarcat ceva, si dimineata gasesti descarcat, si validat.

in rest numai de bine!

d.

balazse

Re: Selectie automata din fereastra dupa X secude

#2 Mesaj de balazse »

Poate ar trebui sa trimiti propunerea direct echipei Saga, aici sunt mai degraba utilizatorii programului.

tatard

#3 Mesaj de tatard »

... am crezut ca e sectiunea sub obladuirea lor.

nu stiu UNDE as putea trimite.

ferenta192

#4 Mesaj de ferenta192 »

Telefon
0377 703 300
Email
[email protected]
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

andreia263

#5 Mesaj de andreia263 »

Test

Scrie răspuns