avans

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
paturcai

#16 Mesaj de paturcai »

dobritad scrie:..... nu am coloana de unde as putea alege NEDEFINIT....
Normal ca nu apare NEDEFINIT pentru ca la ADMINISTRARE----->Configurare societati nu ai bifat nicio optiune privind felul de tinere al gestiunilor.
Daca nu apare cu atat mai bine, inseamna ca poti sa scrii fara nicio problema la explicatii.
Si totusi da-mi un exemplu, da-ne omule un exemplu o monografie ceva de care sa ne agatam sa te ajutam!
Uite de exemplu eu nu ma pricep cum se tine contabilitatea la o Agentie de Turism. Eu nu stiu! Si te rog pe tine sa ma initiezi PAS CU PAS.
Crezi ca ai aceasta rabdare?
Eu zic sa o ai!
:wink:
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

dobritad

#17 Mesaj de dobritad »

SAGA C.3.0.329
a fost actualizat dupa ce am venit eu si in cateva zile a trebuit sa trimitem baza de data la "SAGA" ca era varza dupa actualizare, adica am fost blocati cateva zile, am introdus din nou documentele pe juma de luna, abia invatam programul si cand am vazut ce s-a intamplat eram pe cale de a o lasa balta
acum am multe docum. curente de introdus si dupa incerc din nou tot ce mi-ati sugerat

balazse

#18 Mesaj de balazse »

La SagaC ai varianta "numai contabilitate" sau cel "integrat"?

dobritad

#19 Mesaj de dobritad »

numai contabilitate

balazse

#20 Mesaj de balazse »

Atunci uita de "nedefinit". Trebuia sa-mi dau seama mai repede, dar din pacate varianta doar "contabilitate" n-am folosit.
Oricum eu ti-as propune achizitia celui "integrat", cred ca are niste optiuni in plus.
Cred ca te-am lamurit cu asocierea facturilor.
Este ceva ce nu ai rezolvat in afara de tip "nedefinit", sau ceva nu inca nu merge?

Scrie răspuns