Buna seara.
Am urmatoarea situatie ; PFA Arhitect plataeste contributia la sanatate,
are concediu medical 30 zile fiind operata . cui prezinta si de unde incaseaza concediu medical.
Multumesc ptr raspuns
persoana fizica autorizata drepturi cmedical
Concediul medical se plateste din Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate, dar cum el platesete doar sanatate dupa parerea mea nu primeste nimic deoarece nu a contribuit.
Beneficiaza de spitalizare si de alte lucruri (ex: operatie gratuita, consultatii gratuite) in urma platii asigurarii sociale de sanatate.
Beneficiaza de spitalizare si de alte lucruri (ex: operatie gratuita, consultatii gratuite) in urma platii asigurarii sociale de sanatate.
Ca PFA trebuia să depună la Casa de Asigurări de Sănătate și o declarație privind CCI, conform OUG 158/2005.
Dacă a depus acea declarație și a achitat contribuția la CCI, atunci va recupera de la casa de asigurări de sănătate o sumă pentru concediul medical. Documentația o va primi de la casa de asigurări.
Dacă a depus acea declarație și a achitat contribuția la CCI, atunci va recupera de la casa de asigurări de sănătate o sumă pentru concediul medical. Documentația o va primi de la casa de asigurări.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.