bilant 31.12.2008
bilant 31.12.2008
Va rog sa imi spuneti daca mai e la cineva ce e la Bacau. Bilantul trebuie insotit de inventarul la 31.12.2008.Asta a spus garda financiara si cei de la finante.
Cei care au spus asta sunt niste...idioti.
In plus garda financiara nu prea are de-a face ceva cu bilantul.
Trebuie sa existe inventarierea patrimoniului la 31/12. Datele din registrul inventar se grupeaza dupa natura lor, conform posturilor din bilant.
In plus garda financiara nu prea are de-a face ceva cu bilantul.
Trebuie sa existe inventarierea patrimoniului la 31/12. Datele din registrul inventar se grupeaza dupa natura lor, conform posturilor din bilant.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
balazse scrie:Scuze dar nu mi se pare o atitudine normala, la o adica daca un angajat de la finante inventeaza ceva atunci nu inseamna ca trebuie sa procedam cum zice. Daca are o baza legala pentru ceea ce cere ok, dar in rest nu.cretum scrie:O sa atasam si gata inventarele(cior fi facind cu ele?)
Foarte de acord cu balasze.
Pe de alta parte...... ar trebui sa avem prea mult curaj sa ne opunem celor care vin sa ne caute nod in papura! Iar noi suntem un popor de fricosei.... curajul ne lipseste cu desavirsire.......asa ca mai bine ne conformam decit sa luam atitudine!
Bilantul in SAGA nu este actualizat pentru dec 2008.
Se poate descarca versiunea existenta pe site-ul www.finantearad.ro sau pe www.mfinante.ro
Intr-adevar a aparut versiunea de bilant pentru dec 2008.
Inca de pe 03 12 2008.
Se poate descarca versiunea existenta pe site-ul www.finantearad.ro sau pe www.mfinante.ro
Intr-adevar a aparut versiunea de bilant pentru dec 2008.
Inca de pe 03 12 2008.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Pe cât punem pariu că dacă intri la bilanț și alegi în loc de 30.06, data de 31.12.2008 poți face bilanțul pe 2008? Și pe cât mai punem pariu că dacă vei muta fișierele generate de SAGA în aplicația de bilanț de la MF, pentru verificare (cu procedura ce știu că o cunoști), nu dă nicio eroare?paturcai scrie:Bilantul in SAGA nu este actualizat pentru dec 2008.
Dai o bere dacă vin la București?

Dauuuuuuuuuu
Aoleo, m-am pus cu cine nu trebuia....
Eu sunt un tip foarte ascultator.
Faptul ca bilantul functioneaza la fel este o veste excelenta.
Nu imi permit sa pun la indoiala cele spuse de TomaC.
Dar cred ca nu se pot lista sau nu se poate face nicio modificare la formularele 40: Active imobilizate, respectiv note explicative.
In rest cred ca functioneaza.

Aoleo, m-am pus cu cine nu trebuia....
Eu sunt un tip foarte ascultator.
Faptul ca bilantul functioneaza la fel este o veste excelenta.
Nu imi permit sa pun la indoiala cele spuse de TomaC.
Dar cred ca nu se pot lista sau nu se poate face nicio modificare la formularele 40: Active imobilizate, respectiv note explicative.
In rest cred ca functioneaza.

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Pentru asta în mod normal aș cere a doua bere. Mi-e teamă însă că ar fi prea mult deși cred că-mi face bine la rinichi, dar probabil o să cer de alea fără alcool.paturcai scrie:Dar cred ca nu se pot lista sau nu se poate face nicio modificare la formularele 40: Active imobilizate, respectiv note explicative.
Pune data de 31.12 și o să poți lista și alea

Ultima oară modificat Mar Ian 13, 2009 6:41 pm de către tomac, modificat 1 dată în total.
- munteanud411